Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok valami jó könyvet...

Tudnátok valami jó könyvet ajánlani?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, imádom a korosztályomnak szóló lendületes regényeket. Szeretném, ha ajánlanátok nekem párat, mert kezd kifogyni itthon a könyvespolc :) Inkább a régebbiek közül, ha tudtok. Hogy valami képet felfessek ízlésemről, kedvenceim közé tartozik például Szilvási Lajostól: Egymás szemében és Asperján Györgytől: Rohanj velem! c. műve. Előre is köszönöm a válaszokat. Külön öröm lenne, ha valakiel meg tudnám beszélni ezeknek a könyveknek a tartalmát, szóval ha valaki esetleg tud jó könyvklubot ajánlani, azt is szívesen fogadom :)
2012. dec. 7. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen stílus vonz még, de én Stephen Kinget ajánlom, engemet teljesen magával ragadott. :)
2012. dec. 7. 23:32
 2/3 anonim válasza:
Az általad említett kor hangulatához tartozik:Berkesi,Moldova,Szabó Magda,Galgóczy Erzsébet,Jókai,Móricz,Mikszáth,Hemingway, A korosztályodat tekintve nagyon jó lehet ha: Dan Brown,Wilbur Smith,Evelin Marsh,Lőrincz László,Gerald Durell,ha szereted a fantasztikus könyveket akkor a Galaktikákat ajánlanám,nekem nagyon tettszett a "Prométeusz válság" című könyv még a Csernobili atomerőmű robbanása előtt olvastam,igen hű képet szolgáltatott az író az energiát szolgáló erőmű robbanásának hatásairól.
2012. dec. 8. 04:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó, nem is vártam ilyen jó válaszokat! Köszönöm szépen :))
2012. dec. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!