Mi lenne ha közösen írnánk egy könyvet?
Figyelt kérdés
Vállalkozó szelleműeket kérdezem! Olyanoktól akiket érdekel a téma, mert szerintem páran simán összehozhatnánk valamit. Megérné? Ki van benne?2012. dec. 9. 16:22
11/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jelentkezést még mindig elfogadok :D
2012. dec. 9. 18:34
12/34 anonim válasza:
Hm, érdekesen hangzik. Másfél éve írogatok, bár krimiket, drámával, kis humorral és sok-sok titokkal fűszerezve, de benne lennék egy ilyen kollektívában, még jó is kisülhet belőle. :) 14/l
13/34 anonim válasza:
Sziaa! Van kedved elküldeni privibe az egyik novella féleségedet? :D
14/34 A kérdező kommentje:
Szóval akkor most kérek egy igent aki benne van :D
És aha (most is készül egy sztori) Majd kitegyem egy kérdésbe? Vagy küldjem el privibe? Igazából egy kicsit hosszúak :D
2012. dec. 10. 15:43
15/34 anonim válasza:
sziasztok! nagyon jó erre egy fórum alapú szerepjáték az adott világban! ott szépen megíródik a sztori, majd mikor vége összesítve meg lehet írni regényként. Ez csak egy ötlet, vagy javaslat ;) Nekem van egy elég jól kidolgozott teljesen egyedi fantasy világom, de egyelőre nem érzem késznek arra hogy "élesítsem" :) ezt csak azért írom, mert ha nagyon nincs ötlet, lehet tudok segíteni. Egyébként szerintem igyekezni kell a megszokottól eltérő, egyedi világot kialakítani. És az egyedit nem úgy értem, hogy Elfek helyett Alfok lesznek, vannak varázslók meg nem varázslók stb. Hajlamosak az emberek beragadni a keretek közé hiába egy egyedi világ a cél, pedig a fantázia aztán tényleg nem szab határt semminek. A lényeg hogy minden megmagyarázható legyen. Na kicsit elkalandoztam :) kíváncsi vagyok hogy alakulna egy ilyen közös írás.
16/34 A kérdező kommentje:
Ja igen egy szerepjáték! :D
Ezt a szót kerestem! Igen, közösen működtethetnénk egy oldalt. Tudnék is egyet készíteni. Nah, benne vagytok?
2012. dec. 10. 18:31
18/34 A kérdező kommentje:
Akkor aki benne van a fönt említettem írjon már nekem egy PM-t, hogy letisztázzuk végre :D
2012. dec. 11. 15:37
19/34 ifj.jancsi98 válasza:
Én még mindig maradok a könyvnél én igazából erre gondoltam, az oldalból inkább kimaradok. Akinek inkább a könyvírás jön be az nekem is elküldheti a nevét és bejelölöm face-n
20/34 A kérdező kommentje:
Nekem tökmindegy, hogy mi lesz ebből az összefogásból.
csak azt szeretném tudni, hogy ki van benne mert már a héten el szeretném kezdeni a munkát.
Szóval aki benne van küldjön üzit, hagy jelöljem be facen és ott csinálok egy csopit ahol közösen megbeszélhetjük :D
2012. dec. 11. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!