Mi lenne ha közösen írnánk egy könyvet?
A "milyen" téma? :P
Ki vagy? Mennyi idős, fiú-lány? Kivel tudsz közösen dolgozni? Miről írsz, miről írtál már? Mennyi tapasztalat van mögötted? Mennyire veszed komolyan, vagy szívesen "játszol"? Mennyi időt tudsz rászánni? Hogyan képzeled pontosan az együtt írást?
Legjobb barátok sem mindig tudtak közösen dolgozni, szóval ezt a pár dolgot mindig érdemes tisztázni. Szóval mindezekről...?
Lány vagyok, 14 éves. Értelmes emberekkel tudok közösen dolgozni, mindenre vevő vagyok. Írtam már egy csomó novella féleségeket, nem egyedül, fantasy témában. Tapasztalat van már mögöttem úgy 1-2 évnyi folyamatos írás. Naponta több órákat szánok az írásra.
Az együtt írást pedig simán elképzelem. Valahol, mondjuk a Facebook-on egy csoportban simán tudnánk írni nem tudom hányan, de minél többen annál jobb. :)
Első vagyok. Nem tartom magam alkalmasnak ilyen menetre (21, összevissza-időbeosztású, és nagyon nem bírom a fantasyt :D ), viszont ezek tisztázásával azért könnyebb lesz írótársat találni. :)
Viszont ha összehozzátok páran, a Facebook helyett ajánlom a Gmail dokumentumokat, azt teljesen egyszerre tudjátok írni, szerkeszteni, közös munkákra tökéletesen alkalmas. Sok sikert! :)
Nem olyan rossz ötlet...
A fantasy nagyon jó. És azon belül mire gondoltál?
Hallottad már, hogy a kor nem számít? Tapasztalatot meg csak úgy szerzel ha kipróbálod :D
De akkor előtte megírhatom az elképzelésemet, mert már kitaláltam a világot, a fajokat (angyalok, démonok, egy sárkány, egy új faj (angyalok és démonok keveréke) és egyéb természetfölöttiek), a szereplőket és a cselekményt is.
Ez már el van tervezve csak meg kéne írni. Egyedül meg unalmas, úgyhogy azért kérdeztem. Meg jó lenne tudni, hogy érdemes lenne-e megpróbálni :D (Ja és a főszereplő lány lenne de a fiú szereplők se lennének lemaradva tőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!