Tudnátok nekem olyan könyvet mondani ami fiataloknak szól (szex, szerelem, bulizás)?
Tokaji Zsolt - Hová mennek a kacsák?
Még nem hallottam olyat, akinek ne tetszett volna. Nem kifejezetten romantikus - de igen, szexről, szerelemről, bulikról szól, én-keresésről, önmegvalósításról. Ha elolvasod, valószínűleg röhögni, ledöbbenni, és zokogni fogsz rajta. Amilyen laza a stílusa, olyan őszinte és durva, amiről szól.
Tökéletes kémia, Gyönyörű sorscsapás, Vonzás szabályai. Mind modern könyv, 210-2011-ben íródtak. :)
A borítók magukért beszélnek:
Vonzás szabályai:
Gyönyörű sorscsapás( igaz ez az eredeti borító, a magyar nem ilyen)
Mindegyik jó lány-rossz fiú felállás. :)
Tökéletes kémia: Tökéletes kémia. A fiú egy bandatag, ultrahelyes, izmos menőcsávó, és a szegénynegyedből származik, míg a csaj fullgazdag szülők lánya, gyönyörű és pompomlány. Egy nap kémián egymás mellé ültetik őket, és hát persze hogy gyűlölik egymást. Folyton szívatják a másikat, de végül szép lassan egymásba zúgnak. Az egész könyv teljesen modern, vannak benne csúnya szavak, nem is kevesen. :) :) A fiú kemény lantincsávó, míg a lány egy barbie baba. :)
De itt találsz a könyvről értékelést, és részeteket a könyvből. :
Kelly Orsay :Szívzűrterápia strébereknek.
Nem hosszú kb 250 lapos regény.
Támája: a szerelem.
Szereplők: egy félénk ,okos lány.Egy okos fiú, egy belevaló (menő) pasi+ mellék szreplők.
Helyszín: Buli,weekend-ház,szoba, medence,stb,
Időpont: napjainkban
Motívumok:) : féltékenység, barátság,csalódás, depresszió,első csók,szerelem.
Rövid leírást nem irok mert akkor nincs értelme h elolvasd:D
Ami mlg fontos h két perspektívából azaz szemszögből íródott a könyv, ugyanis a két főszereplő máshogyan írja le a történteket,saját érzelmeikkel,gondolataikkal,tehát nem egyetlen hanem 2 szereplővel is azonosulhat az olvasó ami egyáltalán nem összezavaró vagy bonyolult .
Szuper könyv ,akinek van 1-2 délután szabadideje olvassa el. :)
Az SZJG-ben nem fognak bulizni,Reni egyszer elmegy Virággal egy Szilveszteri buliba,de rosszul sül el...illetve még a 6. részben Kinga,Cortez,Zsolti,Ricsi,Virág,Reni elmegy Dave-el és Macu-val,mert a két likeman ha elkezd egy szórakozóhelyen a kütyükikkel menőzni,kb.2 perc alatt lecsapják őket,és kirabolják,ezért pár osztálytársuk elkíséri őket.
Amúgy a kérdésre válaszolni nagyon nem tudok,mert a többiek az általam nagyon szeretett ilyesmi könyveket már leírták.
Előző vagyok(#7)
Annyi,h Leiner Laura egyedül a Bexi sorozatban írja le egyáltalán,h szex...a többi könyvben max.utalás van.De még a Bexiben sem írja le részletesen.
Ez egyébként teljesen érthető amúgy,mert én pl.8 évesen kezdtem olvasni Leiner Laura könyveit,(az SZJG-vel kezdtem) és amikor a Bexit olvastam,lehettem vagy 9 éves...igen,lehet,h elsőre fura,h ilyen fiatalon ilyeneket olvastam,de korán értem. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!