Baj ha a szent johanna gimit a 4 könyvtől kezdem csak el olvasni?
Figyelt kérdés
apukámnak mondtam hogy vegyen nekem egy szent johanna gimi könyvet de nem volt csak 4-7 könyvig ő pedig megvette a 4-ket. baj ha nem az elejétől olvasom?2012. dec. 3. 21:15
12/15 anonim válasza:
Gyááááá! Az baj...Csak úgy tudod megérteni, úgy lesznek bemutatva a szereplők...és akkor annyi fergeteges poént hagy sz ki, hogy az őrület. Az már nem baj ha az 1., 2. elolvasod és utána egy kicsit összevissza, de az első rész nagyon fontos!!! Mivel akkor alakulnak ki a barátságok és hát...akkkor kezdődött el minden....Ajánlom hogy sorba olvasd...
13/15 anonim válasza:
Hát én csak annyiban voltam hasonló, mint te, hogy én a 3. után az 5.-et olvastam, mert apum azt vette meg, de még így is volt pár dolog, amit nem igazán olvastam, úgyhogy szerintem vagy várd meg, míg be tudjátok szerezni valahol az első részeket, vagy könyvtár.
14/15 anonim válasza:
Eléggé nagybaj mert akkor nem rudnád hogyan kezdődött az egész!!
15/15 That girl válasza:
Hat igen nagy gaz,mert az elso masodik reszben fejlodik a tortenet mindenkepp olvasd el az 1.reszt en ajanlom h haladj sorban mert ugy logikus:)de ahogy te akarod ugy olvasd de ha ugye nem haladsz sorban ugy kicsit ossze fogsz zavarodni mert Laura sokat idez a regebbi reszekbol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!