Mit tudtok az szjg 8-ról, Kalauzról?
Figyelt kérdés
Már nagyon várom!:)2012. nov. 20. 21:18
1/9 anonim válasza:
Csak annyit, hogy februárban jelenik meg, nagyooooon várom én is!!!! :) <3
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. nov. 21. 21:17
5/9 anonim válasza:
Az SzJG 8. kötete után megjelenik egy Hivatalos SzJG kalauz, ami rengeteg extra információt tartalmaz majd. Egy illusztrált kötet, rajzokkal, a karakterekkel kapcsolatos háttérinformációkkal, mellékszereplők/tanárok bemutatásával, kimaradt részletekkel, elvetett borítókkal, és számos érdekességgel. A várható megjelenés 2013. tavasz. Én már nagyon várom! :D
6/9 spergerviki válasza:
A Leiner Laura honlapján már minden amit el akart/el fog mondani fent van!!!!
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! :)
2013. jan. 4. 15:27
8/9 anonim válasza:
Az Szjg 8 dedikálása március nyolcadikán és kilencedikén lesz 10- 17-ig a Pesti Magyar Színházban. A hivatalos megjelenés március 11-én lesz. Ez már hivatalos. Én is nagyon várom :))))
9/9 A kérdező kommentje:
Uuu...Koszi!Hallotam,hogy ket reszben adjak el.
2013. jan. 19. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!