Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Baj ha a szent johanna gimit...

Baj ha a szent johanna gimit a 4 könyvtől kezdem csak el olvasni?

Figyelt kérdés
apukámnak mondtam hogy vegyen nekem egy szent johanna gimi könyvet de nem volt csak 4-7 könyvig ő pedig megvette a 4-ket. baj ha nem az elejétől olvasom?
2012. dec. 3. 21:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, baj hogy egyáltalán elkezdted olvasni. Amúgy nem olyan rossz könyv de mindenképpn az elejétől olvasd.
2012. dec. 3. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elég nagy gáz..xd

fontos hogy az elejétől olvasd, ugyanis a szereplők az első részben lettek igazán bemutatva. Ugyebár egy könyv egy félév, tehát már másfél évet kihagynál, és nagyon sok jó, érdekes, izgalmas dologról maradnál le. Javaslom az első résztől olvasd, de a te döntésed :)

2012. dec. 4. 10:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is baj. Hiszen sok mindent így nem értenél... És amúgy is nagyon jó könyvsorozat. Érdemes mindegyik részét elolvasni!:)
2012. dec. 4. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
baj.
2012. dec. 4. 13:24
 5/15 A kérdező kommentje:
még régebben elkezdtem a neten online olvasni az 1. könyvet de nem sokat olvastam el belőle.mit tegyek? apukám megvette nekem ezt a 4.könyvet mert nem volt az első :SS mit tegyek???
2012. dec. 4. 14:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan ismerősöd/ barátod akinek megvan. Kérd kölcsön. Vagy hát ezt az ötletet annyira nem támogatom de akkor töltsd le.
2012. dec. 4. 18:17
 7/15 A kérdező kommentje:
nincs meg senkinek mivel én nem Magyarországon élek. légyszi segítsetek,h mit tegyek
2012. dec. 4. 19:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Az egyet mindenképp olvasd el, de utána folytathatod a néggyel, onnan kezd izgalmas lenni. Nekem igazából úgy volt, hogy az első után a harmadikat olvastam, majd később a kettőt. Teljesen jó volt, szóval sztem kezdheted vele (ha nem megoldható, hogy az eggyel kezd) is, leírhatom mi történt az előzőekben. Ha kell.
2012. dec. 4. 20:07
 9/15 A kérdező kommentje:
annak nagyon örülnék :)))
2012. dec. 5. 17:13
 10/15 anonim válasza:
Vagy esetleg könyvtár. :))
2012. dec. 5. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!