Szerettek olvasni? És mit? Milyen gyakran?
Figyelt kérdés
szereti valaki a 20.századi hadtörténet könyveit? v A.J.P. Taylort?2009. aug. 15. 15:25
11/16 anonim válasza:
én is szeretek :D
már nemtudom hova rakni a könyveket :)
Fairy Oak összes része
Twilight saga
shiver
villámtolvaj
ékszaka háza sorozat
Evernight , Stargazer
lovas könyvek :))
Evermore
Csontváros :D
12/16 anonim válasza:
Általában nyári szünetben szoktam olvasni (most is azt fogok).
Kedvenc témáim a sci-fi, geológia, építészet/kertészet, pszichológia könyvek valamint bármi ami kapcsolódik a távol-kelethez, bár mangát nem olvasok.
13/16 anonim válasza:
én is szeretek XD
kedvenc: mester és margarita
14/16 anonim válasza:
Hú én is nagyon szeretek, csak az a baj, h kevés olyan ismerősöm van akivel olvasásról lehetne beszélgetni... JObban szeretem a régebbi könyveket, bár most épp a Csontvárost olvasom...
15/16 anonim válasza:
hát mostanában nagyon rákattantam az olvasásra ^^
elolvastam a SHVIER-t *.*
meg pár perce fejeztem be A SZABADULÓMŰVÉSZ-t *.*
mind2 nagyon jó könyv, élvezet volt olvasni (:
hamarosan kezdem a KOPORSÓTÁNCOS-t, ami alapján készült a Csontember c. film -> remélem tetszeni fog a könyv is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!