Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerettek olvasni? És mit?...

Szerettek olvasni? És mit? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés
szereti valaki a 20.századi hadtörténet könyveit? v A.J.P. Taylort?
2009. aug. 15. 15:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy szeretek! folyamatosan van néhány könyv az íróasztalomon. regények, novellák, színdarabok, verseskötetek a legkülönfélébb stílusokból, filozófiai művek, eposzok, mindenféle mitológia. tudományos könyveket ritkábban olvasok, de előfordul.

hadtörténetet viszont nem szoktam olvasni. ki kéne próbálni, hátha tetszene.19/L

2009. aug. 15. 15:46
 2/16 anonim válasza:
100%

Ritkán de ha olvasok akkor , főleg tudományos , csillagászati könyveket az univerzum rejtelmeiről :-)

(15/F)

2009. aug. 15. 15:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek. Nagyon. Kedvenceim a Harry Potter kötetek, meg a tinicsajoknak való könyvek. :)

L/15

2009. aug. 15. 16:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is szeretek olvasni. Nagyon is. :) Kedvenceim a fantasy könyvek :) szeretem a vámpíros könyveket is, és stb...
2009. aug. 15. 19:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy ne olvasnék valamit... szóval ha befejeztem egy könyvet ki van készítve a következő "ldozatom"...

Most pl. Angyalok és Démonokat olvasok utna Da-Vinchi Kódot szeretnék utna meg Twilight 3. részét:P de mindent elolvasok...

Kivéve a KÖTELEZŐ OLVASMNYOKAT!

nem tehetek róla lehet, hogy vannak köztük érdekesek, de ha rm erőltetik az olvasst akkor nem megy...xd

bocsi az 'A' utni betűk hianyaért:PXD

15/F

2009. aug. 16. 00:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádok olvasi, nem kategóriázom be szívesen az olvasmányokat! Bármit elolvasok, aminek megtetszik a története. Utoljára az Angyalok és Démonokat olvastam, nemrég végeztem a Ui.: Szeretlek c. szerelmes regényt. Most pedig a kötelező és ajánlott olvasmányokat falom. Pl Karinthy: Utazás a koponyám körül nagyon tetszett. Szóval nem kategorizálok.. 18/L
2009. aug. 16. 09:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben regényeket (Egy veszedelmes elme vallomásai, A balek,,, a 2 Best)), mostanában mangákat olvasok!!
2009. aug. 16. 13:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

mostanában én is nagyon rákattantam az olvasásra...

Twilight könyveket olvasom, már a 4.et is félig elolvastam... msot ezt addig olvasom még be nem fejezem amennyi ugye megvan belőlük.

utánna kezdem az Anne Rice könyveket :D

2009. aug. 16. 13:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A válaszaim egyszerűek és tömörek:

- imádok olvasni, gyakorlatilag könyvmoly vagyok;

- amikor csak tehetem olvasok;

- fantasy, sci-fi, horror, thriller, krimi.

2009. aug. 19. 19:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
imádok olvasni. olyan gyakran olvasok, amilyen gyakran találok magamnak olyan könyvet ami megfog. ez lehet 1 nap, de 2 hét is. általában azért hamar találok :)
2009. aug. 27. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!