Szerettek olvasni? És mit? Milyen gyakran?
persze hogy szeretek! folyamatosan van néhány könyv az íróasztalomon. regények, novellák, színdarabok, verseskötetek a legkülönfélébb stílusokból, filozófiai művek, eposzok, mindenféle mitológia. tudományos könyveket ritkábban olvasok, de előfordul.
hadtörténetet viszont nem szoktam olvasni. ki kéne próbálni, hátha tetszene.19/L
Ritkán de ha olvasok akkor , főleg tudományos , csillagászati könyveket az univerzum rejtelmeiről :-)
(15/F)
Én is szeretek. Nagyon. Kedvenceim a Harry Potter kötetek, meg a tinicsajoknak való könyvek. :)
L/15
Nincs olyan hogy ne olvasnék valamit... szóval ha befejeztem egy könyvet ki van készítve a következő "ldozatom"...
Most pl. Angyalok és Démonokat olvasok utna Da-Vinchi Kódot szeretnék utna meg Twilight 3. részét:P de mindent elolvasok...
Kivéve a KÖTELEZŐ OLVASMNYOKAT!
nem tehetek róla lehet, hogy vannak köztük érdekesek, de ha rm erőltetik az olvasst akkor nem megy...xd
bocsi az 'A' utni betűk hianyaért:PXD
15/F
mostanában én is nagyon rákattantam az olvasásra...
Twilight könyveket olvasom, már a 4.et is félig elolvastam... msot ezt addig olvasom még be nem fejezem amennyi ugye megvan belőlük.
utánna kezdem az Anne Rice könyveket :D
A válaszaim egyszerűek és tömörek:
- imádok olvasni, gyakorlatilag könyvmoly vagyok;
- amikor csak tehetem olvasok;
- fantasy, sci-fi, horror, thriller, krimi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!