Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mik azok a könyvek, amik...

Mik azok a könyvek, amik hatottak az életedre?

Figyelt kérdés

2012. nov. 18. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A Harry Potter generáció egyik tagjaként természetesen ezen örökbecsűk. Legalábbis az első részt pont elsős koromban láttam moziban, azután kattantam rá a könyvekre is, és szépen végigkísérték általános iskolás éveimet. És nem tudom, valahogy az egy biztos pont volt az évek során, mindig vártam a következőt. Picit sajnálom, hogy már vége.
2012. nov. 18. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Regények közül:

Stendhal regényeit nagyon kedvelem, leginkább a Vörös és fehér.

A Gyűrűk Ura, illetve ahhoz a világhoz tartozó történetek, a Harry Potter könyvek.

Szolzsenyicintől a Gulag.

Steinbecktől az Édentől keletre.

Történelmi leírások történészektől, önéletrajzok, tudományos és elméleti művek, ezeket nem sorolnám.

Néhány fantasy és szépirodalmi regény még.

Rengeteg vers, magyar és külföldi egyaránt, illetve novellák, egypercesek, drámák, színművek - ezeket sem sorolnám...

És neked, kérdező?

2012. nov. 18. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

J. K. Rowling: Harry Potter - ez szerettette meg velem az olvasást :)

Paulo Coelho: Az alkimista

Kurt Vonnegut: A mesterlövész

2012. nov. 18. 13:53
 4/6 anonim válasza:
antonie saint exupery:a kis herceg:)
2012. nov. 25. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Charles Dickens: Szép remények
2012. nov. 25. 19:37
 6/6 A kérdező kommentje:
huha, második, amikor válaszolni kell igazából az embernek a saját kérdésére, akkor jön rá, hogy ez nem is olyan egyszerű. Talán..hmm Az ajtó, A lét elviselhetetlen könnyűsége, Zabhegyező.. Utas és a holdvilág, Őfelsége pincére voltam..de tényleg nehéz választani.
2012. nov. 26. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!