Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SEGÍTSÉG, HERPESZ VÍRUS!...

SEGÍTSÉG, HERPESZ VÍRUS! Milyen alternatív gyógymódok hatottak nálatok, ami max.5 nap alatt elmulasztotta ezt a ronda fertőzést?

Figyelt kérdés
Nekem már 2 hete megvan és most fertőződött tovább egy újabb helyre a számon, a kenőcsök jobban előhozzák, a fogkrém is, szárítom alkohollal az nem emeli ki, de így is 2-3 hét alatt gyógyul, mit használjak rá, ami teljesen eltünteti 5 nap alatt és nem gennyesedik be tőle?

2012. szept. 19. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez nagyon jó mindenféle börbajra!!!!

Aloe Vera First

Nekem sokat segített herpesznél!

[link]

;)

jó gyógyulást :)

2012. szept. 19. 08:19
 2/7 anonim válasza:
Mindenkinek más válik be. Nekem a zovirax segített, de az is 8 napig tartott. Azt írod, krémeket próbáltál már. A barátnőmnek van otthon aloe vera-ja, ő azzal kenegette, és 6 nap alatt leszárította a sebet. Ha valahonnan tudsz szerezni ilyen növényt, akkor esetleg próbáld ki ezt. Mást így hirtelen nem tudok tanácsolni. Kitartás, tudom mennyire kellemetlen. :(
2012. szept. 19. 08:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Fiamnak az Epavir tabletta segített gyorsan elmulasztani és mióta szedte már csak nagyon ritkán jön elő.

[link]

2012. szept. 19. 08:32
 4/7 anonim válasza:
Irass fel telvirán tablettát. Egy kúra után nekem évekig nem jön elő a herpesz. Kenőcs is van belőle, az is elég jó.
2012. szept. 19. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
próbáltad már a herpach feloldódó tapaszt? én azt szoktam, nem tépi le a vart és gyógyít is. 4 nap alatt el szokott múlni.
2012. szept. 19. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát valami iszonyat hatalmas herpesz jött ki rajtam a fél szám akkora hólyagos mint egy ház, néhol már kidurrant, de szörnyű a helyzet, most próbálom a Lizin+C kapszulát, azt olvastam még az is hatásos, próba szerencse, remélem mihamarabb eltűnik, mert már jó lenne, nem szájmaszkban közlekedni itthon a gyerek mellett. :(
2012. szept. 20. 12:32
 7/7 elena95 válasza:
szia, hàt én azt hallottam h mèg a sò hasznalata is jo rà,nekem most is van aftam kb 3 napja de ense tudom mit csin. vele..de a sot kiprobaltam de meg nem tudom h hasznalt-e.
2012. okt. 16. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!