Volt már olyan hogy egy teljesen noname könyvet egy ismeretlen írótól elolvastatok és nagyon tetszett?
Hát... Mi a noname? :D Olvastam már el úgy könyvet, hogy fogalmam sem volt róla, ki az író (mármint ok, láttam a nevet a borítón, de érted...), és utólag kiderült, hogy híres. Vagy utána futott be. Érdekes, hogy pl. a Harry Pottert úgy olvastam el, hogy akkor jelent meg Magyarországon, semmit sem tudtam az írónőről, csak belelapoztam a könyvbe a boltban, és megtetszett. Az első kötet első kiadásánál. Gyerekként. És mi lett a sorozatból? :D
Persze van olyan név, aki bármit írhat, akkor is elolvasom tőle. De téma szerint is szoktam választani. Illetve ha megfog egy cím, akkor elolvasom hátul, hogy kb. miről szól, ha érdekel, akkor jöhet.
Stephen Kingen kívül mástól nem igazán olvasok könyvet akármilyen híres, úgyhogy nálam a népszerű írók ugyanazon a szinten állnak, mint az átlagos írók. Ha valaminek tetszik a fogalmazása vagy a sztorija, akkor adok neki esélyt, végigolvasom.
A kedvenc könyvem a Pierre Lemaitre: Téboly. Nem tudom ez a francia író mennyire lehet híres vagy milyen a többi könyve, de az biztos, hogy ezt a könyvet imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!