Seahorse888Dorottya kérdése:
Sven Hassel: Fagyhalál - kiadás a 90es évekből?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném megvenni Sven Hassel Fagyhalál című könyvét, de nem érdekel csak az a kiadás amit a 90es évek végén lehetett kapni....Valaki tud esetleg segíteni, hol tudnék vásárolni? Sehol nem találtam eddig...#könyv #háború #könyvesbolt #kiadás #nyomda #90-es évek #olvasás #Sven Hassel #kiadás éve #fagyhalál
2012. nov. 15. 14:30
1/6 anonim válasza:
Antikváriumban nézz körül. Ott szoktak lenni régebbi kiadások.
2/6 anonim válasza:
Nekem a Gestapo van meg 90-es kiadásban :D. De Antikváriumokban nézz körül.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! :) nézelődtem már antikváriumokban, de eddig semmi... a barátomnak szeretném megvenni, mert neki meg van az összes abban a réi, szép kiadásban, kivéve a Fagyhalál...
2012. nov. 22. 10:30
4/6 anonim válasza:
Segíts egy kicsit légy szíves. Linkeld be, hogy melyik kiadásra gondolsz, mert én nem találtam meg a '90-es évekbeli borítóját. Ha látom a borítót, akkor talán többre megyek.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen!! :)))) koszonom!!!!
2012. nov. 24. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!