Szerintetek működne egy olyan társkereső oldal, ahol kedvenc könyvek (v. Filmek) alapján kereshetnénk randipartnert?
Na, akkor csavarjunk egyet a dolgon:
20 éves fiú, kedvenc könyvei Jonathan Franzen-től a Szabadság, Dragomán Györgytől a Fehér király, Sam Taylor-tól az Erdő Köztársaság, Lawrence Block-tól a Nyolcmillió halál, és Cserna-Szabó Andrástól a Puszibolt, mondjuk. Ti megismerkednétek vele?
én is ilyen oldalt keresek, de úgy látom sajnos mlg nem létetik, pedig sokkal jobb lenne egy beállított kép és alapadatok helyett. amúgy nekem valahogy így nézne ki: könyvek: Zabhegyező, Virágot Algernonnak, Állatfarm, A legyek ura, Dexter-kötetek, írók: Stephen King, Rejtő Jenő, (Jim Morrison versei). filmek: Hitchcock-filmek, az őrület határán, a sebhelyesarcú, A Rocky horror Picture sho, ponyvaregény zene: queen, jefferson airplane, The Doors, System Of a Down, Flogging Molly, Napra, Pearl Jam
más: Salvador Dalí, Vladimir Kush művek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!