Milyen jo tinikonyveket ismertet 14-18 eves lanynak?
Figyelt kérdés
Ha lehet kuldjetek is el vagy tegyetek fel a linket.
foris_dia@yahoo.com
2009. aug. 13. 14:08
2/12 anonim válasza:
Alkonyat, Evernight meg a többi csipp-csupp szerelmes vacak, ami mostanában nagy sláger.
3/12 A kérdező kommentje:
Aha. Mindet olvastam...es nem is vacak!!!!!!!
2009. aug. 13. 16:26
5/12 anonim válasza:
Peter Freund Laura c. könyvsorozata se rossz.
6/12 anonim válasza:
Twilight Saga! Bár az Eclipse, Breaking Dawn és a Midnight Sun mégcsak neten van fönt de nagyon jók! Vagy mindet olvastad?
7/12 anonim válasza:
Battle Royale, Pirszinget a kígyónak... Nem épp tinikönyvek, de nagyon érdekes mind a kettő, és jóval több mondanivalója van, mint a népszerű, nyáltengerben úszó tinilánykönyveknek. És sokkal-sokkal jobbak azoknál:D
8/12 A kérdező kommentje:
12:40 Szerinted????
2009. aug. 16. 18:25
9/12 A kérdező kommentje:
Kosz minden valaszt!!!
A Lazalom fantasztikus volt! Imadtam. A tobbit meg nem talaltam meg de amint meglesz elolvasom mindet.
2009. aug. 16. 18:28
10/12 anonim válasza:
Abigél,Harry Potter,Gyűrűk ura.
Meg Cabot:Hajsza,Veszélyes Terepen,Fedőneve Kasszandra.
Szívek szállodája is meg van már könyvben is.
16 leszek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!