Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek érdemes belekezden...

Szerintetek érdemes belekezdenem ebbe a történetbe?

Figyelt kérdés

A történet a XIX. században játszódna, rövid cselekménye:

Egy nagy múltú, időtálló hagyományokkal rendelkező leánykollégiumban a tanév kezdetén egy új tanítónő érkezik. Elődje, egy idős angoltanár nyugdíjba vonult, ezért volt szükség a pótlására. Az új tanárnő, Miss Xy (a nevet nem akarom elárulni, még nem is tudom biztosan) merőben más elveket vall mind a tanítás, mind a gyermeknevelés terén, mint amit az intézmény szigorú igazgatónője elvár a kollégáitól. A diákok többsége és a fiatal nevelők viszont kedvelik, úgy gondolják, életet hozott a ódon falak közé. Miss Xy nem fél kiállni az igazáért, ezáltal a baj sem kerüli el. Persze akad, aki nem nézi jó szemmel tevékenykedéseit. Az egyik tanítvány maga köré gyűjt egy kisebb csoportot, akikkel rendszeresen megpróbálnak keresztbe tenni neki. A tanárnő balszerencséjére a lány apja gazdag és igen befolyásos támogatója az intézménynek, így majdnem sikerül elérniük, hogy végső búcsút vegyen az iskolától. Ám ő sem hagyja annyiban a dolgokat, minden követ megmozgat, és hűséges diákjai támogatásával eléri céljait.

Tervezek bele egy kis szerelmi szálat is, illetve az igazgatónő részéről némi titokzatosságot, amelyet Miss Xy próbál megfejteni, mert érzi, hogy ez áll szúrós, goromba modorának hátterében; kiderül, hogy addigi élete, amit mindenki elől eltitkolt, hatalmas súllyal nehezedik a vállára.

2012. nov. 2. 16:18
 1/6 bori2001. válasza:
100%
Szerintem mindenképp kezdj bele, érdekes történetnek tűnik, én biztos elolvasnám, ha kész lenne. Nekem amúgy is tetszenek az ilyen történetek, szóval majd ha kész lesz, elküldöd nekem?:) Érdekel, hogy mi fog benne történni.
2012. nov. 2. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit szappanoperásnak tűnik, de szerintem is érdekes.
2012. nov. 3. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez egy kicsit a Holt költők társaságára, és Szabó Magda Álarcosbáljára emlékeztet... Minden esetre érdemes belekezdeni...
2012. nov. 3. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Belekezdeni mindenbe érdemes, de hogy mi sül ki belőle már más kérdés... Nekem nem ez a kedvenc stílusom, de amúgy nem rossz. :)
2012. nov. 5. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt akartam írni, amit a hármas. Holt költők társasága! De sosem értem azokat, akik nem mernek belekezdeni egy sztoriba... Szerintem ha szórakoztat, akkor minimum már azért kezdj bele!
2013. jan. 21. 17:33
 6/6 anonim válasza:
küld el ha kész vaaan!! nagyon szeretem az ilyen történeteket :$ itt 1 e-mail cím, írd meg ha haladsz vele, és ha kérdésed van nyugodtan ide írhatod: aysa.thay@gmail.com
2013. febr. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!