Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ötlet, hogy a könyvek teteje...

Ötlet, hogy a könyvek teteje ne legyen poros?

Figyelt kérdés

Jó pár könyvem van, leszoktam őket törölgetni, de azért nem hetente. A gondom az lenne, hogy a tetejük nem csak poros, de szép lassan el is színeződik. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne tenni?

2 dologra gondoltam:

-vagy fektetve teszem egymásra a könyveket, de ez nem túl praktikus, mert ha kiveszek valamit, ki kell pakolnom

-a tetejükre rakok 1-1 könyvet fektetve, ez viszont csúnyán néz ki, mert sok könyv nem egy magasságú

Szóval egyéb ötlet? :)

2012. nov. 1. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig én is úgy csinálom, ráfektetek a sorokra könyveket.

Szerintem a könyveknél minden tárolás megengedett, ha majd te is több ezer darabbal rendelkezel, nem fog zavarni, ha hely híján itt-ott kupacban is állnak.

2012. nov. 1. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem sincs sok helyem, és rendetlen is vagyok, szóval van mindenhol könyv... Most akarom rendbe tenni őket! Köszi, akkor úgy fogom csinálni én is! :)
2012. nov. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!