Melyek azok a könyvek, amelyekben káromkodnak, ocsmányul beszélnek?
Figyelt kérdés
Nekem az első ilyen könyvem Irvine Welsh Trainspottingja volt.Más esetleg?2012. okt. 24. 22:25
1/7 anonim válasza:
ööh.. pl a tökéletes kémia, meg a mennyország várhat is ilyen :)
2/7 anonim válasza:
A kérdésed láttán nekem is egyből a Trainspotting jutott eszembe :) de a folytatása dettó. Meg van bőven Bret Aeston Ellis könyveiben is. :)
3/7 anonim válasza:
A kedvenc nyitómondatom a top10 könyvlistámról: Minden azzal kezdődött, hogy ellopták a jávorszarvas tökét. Elég jó? Vagy csak langyos?
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Alice Sebold: Komfortos mennyország - nem ez a lényeg benne, de van káromkodás.
Inkább filmet tudnék olyat mondani, ahol sok káromkodás van, ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy könyv legyen. :)
6/7 anonim válasza:
Most direkt olyan könyvet kerestek, amiben káromkodnak?? Ezt sosem fogom megérteni! Az írás alapból művészet, és abba egyáltalán nem fér bele a trágár beszéd!
Főleg nem, hogy arra menjenek, hogy minél több ocsmány beszéd legyen benne... én ezt nem tudom felfogni..
7/7 A kérdező kommentje:
12-09 23:13
Itt egy idézet ami pont neked szól,kedves válaszoló.
"Nincs olyan, hogy rossz könyv. Olyan van, hogy a te ízlésednek nem tetszik."
2012. dec. 17. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!