Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki egy könyv címet?

Valaki egy könyv címet?

Figyelt kérdés
Napok óta keresem az emlékeim közt a könyv címét, de nem járok sikerrel. A történet egy lányról szól, aki répavörösre festi a haját, majd lilára, először kamu szemöldök piercingje lesz, majd rendeset szurat. Egy este kimegy graffitizni a vasútállomásra, ahol lefújja egy Orr nevű fiú graffitijét, majd egy fehér épületet akar, de jönnek a rendőrök, mivel ez csapda volt. Orr jön biciklivel és elmenekülnek. Orr graffitis, a szobájába csillagokat festett a plafonra. Egyik este a lány ott alszik és Orr megfogja az egyik mellét. Egyik este sétálnak, amikor pár huligán(Orr volt barátai) ki akarnak rabolni valakit. Ők közbe lépnek, Orr-t hason szúrják, a lányt meg leütik. Kórházba kerülnek, ahol könyvet, játékautót kapnak, mert megmentették azt a valakit. Ennyi jutott eszembe!Köszi előre is:)

2012. okt. 31. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan éljük túl önmagunkat :)
2012. nov. 1. 23:48
 2/3 A kérdező kommentje:
És tényleg! Nagyon szépen köszönöm a választ!:)
2012. nov. 2. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy megvan a válasz, de azért még írok.xd imádom ezt a könyvet. meg ez a kedvencem is. hogyha valaki elunja magát és 12- 13 éves akkor mindenképpen ajánlom. akkor meg főleg, hogyha a graffitiket is szereti. örülök,hogy nemcsak nekem tetszett ez a könyv. a könyvtárból kölcsönöztem ki, de egyszer meg kell lennie saját példánynak is. elég sok mindent köszönhetek ennek a könyvnek. 1.olvasok 2. imádom a graffitiket. nem graffitizek, meg semmi ilyesmi, csak boldog vagyok amikor meglátok egy graffitit (nem templomon, vagy múzeumon, mert azt már rongálásnak veszem), dehogyha egy elhagyatott telken vagy ilyesmin van akkor szépnek tartom. orr<3
2014. márc. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!