Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti hogyan ejtenétek ki ezeket...

Ti hogyan ejtenétek ki ezeket a neveket?

Figyelt kérdés

Cherubion

cherub

Kevenaar

Choler

Sang

2012. okt. 30. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ilyesmi szerintem javarészt attól függ, mit írtál körítésnek:

- a szereplők nemzetisége

- hol játszódik

- milyen nemzetiségű ember olvassa

- van-e valami természetfeletti vonatkoztatás a történetben.

Szerintem ^^

Én pl a "Ch"-t "k"-nak ejteném, a dupla "a"-t az "a" és az "e" közé tenném, Sang-ot, meg kifejezetten nem tudom, mert nem rendelkezem nemzetiségi kilétének tudatával... :D

2012. okt. 30. 11:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Cherubion egy orszag/foldresz

cherubok=mutansok, az allatok intelligens valtozatai, szeretnivalo "emberek"

Kevenaar= ennek a vilagnak az istene

Choler feketemagus, iszonyu hatalma van

Sang, felisten, orult, Cholerrel vetekszik

2012. okt. 30. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikor olvastam én így ejtettem magamban:

Kerubion

kerub

Kevánáár

Koler

Száng

Az ákat klasszikus átmenetesnek az a és az á között.

Hogy így helyesek-e, arról viszont fogalmam sincs :)

2012. okt. 30. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok...

Igazán csak "Sang"-ra nem adtam választ. Oké, evilági.

Igen? :D És? :D

Hogy néz ki? Milyenek a vonásai? Mármint, kifejezetten az arca. Tudod, ha azt olvasom, "a hatalmas és erős Sang, kinek tekintete ölni képes, hatalmas pupillái elemésztik az életet, ha tekintetem az övével találkozik, megsemmisülök, mégis lágyan elringatja minden kételyem. Semmi kétség. Tudnék mellette ébredni, biztonságot nyújt, vonásai az évek alatt lecsiszolt kavicsokéra emlékeztet, melyek egykoron hatalmas sziklák voltak, most már a víz sodrása is képes elhordani. Mégis, ahogy nézni képes, az visz minden mást is. Gondolatom és erőm szipolyozza belőlem." Amennyiben ezt látnám, illetve olvasnám, azt mondanám, európai, így semmiképpen sem egy "Száng" nevű kínai gyorsétterem eladójának képe jutna eszembe, hanem egy karakán, nagyobb darab, izmos európai, aki "Szeng". Érted-e, nem tudom, de én most belebonyolódtam :D

2012. okt. 30. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Istenem most hangosan rohogok ezen a kinain :DD

Igazabol az a baj, hogy ez egy fantasybol (Harc az Ej Koveert trilogia) valo, es igy nem mondhatom hogy europai, kinai stb. Igazabol ez a Sang Kevenaar tanitvanya csakugy mint Choler (es Melan, de annak csak tudom a kiejteset :D) es ok harman harcolnak. Sang a hatterbol iranyit, elhitette a masik kettovel, hogy orult, de kozben nagyon manipulal ott a hatterben. Kinezetre csak annyit lehet mondani, hogy ezust haja van es magas. Ja es folyton eszelosen rohog, ordogi kacaja van. Borzaszto, en ki nem allhatom. Ha most meg irnek tulajdonsagokat azzal egy kicsit spoilerkednek, tehat inkabb el kene olvasni a konyvet. En amtikvariumban vettem (eleg regi) de szerintem scribden fennt van. Nagyon erdekes tortenet, engem lekotott.

Koszi a valaszokat!

2012. okt. 30. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha te azt tudnád, én mennyire viháncolok most...

Ugye, nincsékezeted... Nos.. ez egy tökéletesen magyarra ráállt agynak eléggé humoros, ero az én szemszögemből most így néz ki a történet:

"Sang, aki követi a szlenget, kit mélán követ Melan, és a csiszolt kövek közt a folyó sodrásában aranymosók felszereltségével keresik Ej Kövét..."

Kész... XDXDXD

2012. okt. 30. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én így: kerubion, kerubok, Kevénár, Khuoler, szeng
2012. okt. 31. 11:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Orulok, hogy megnevettettelek. Igazabol lehetne ekezetem (telefon) de nincs hosszu ö es ü. Engem az ugy zavar! :D

Utolso, koszi a segitseget! Igazabol a Choler-rel van a legnagyobb bajom, mert volt hogy cs-nek olvastam es nagyon zavart...

2012. okt. 31. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!