Milyen könyvet olvassak, ha szeretem az izgalmas, nem mindennapi, elgondolkodtató könyveket?
Daniel Keyes: Az ötödik Sally
"A regény témája egy pszichiátriai betegség, a "többszörösen hasadt személyiség", amelyet az író mindvégig krimiszerűen izgalmas cselekményben fejt ki. Lebilincselően izgalmas olvasmány, profi módon vegyíti a fordulatos cselekményt, az emberi problémát, a humort és a szánalmat."
Ajánlom nagyon :)
Henry Charriére : Pillangó
Jankovich Ferenc Mátyás- trilógia
Benedek István : Aranyketrec
Robin Mash : Gyémántbuddha
Rejtô Jenô : A csontbrigád
Solohov : Csendes Don
Kodolányi János : Julianus barát
Paulo Coelho összes könyve elgondolkodtató.... Én olvastam az Alkimistát és A Veronika meg akar halni című könyveit,és imádtam. Tényleg elgondolkodtatott, szíven ütött...
Érdemes elolvasnod őket.
De ha egy jó pchio-thrillerre vágysz, akkor Nevada Barr: 13 és fél című könyvét kell elolvasnod, nagyon sokkoló.
Jó olvasást neked!
Katherine Webb:Örökség
Imádtam
Életem legjobb könyve!!!!
...az ötödik pecsét...egy tipikus,spórolós film...a könyvet ugyan nem olvastam,de a film alapján pocsék lehet
az is...ettôl csak jobb könyve van Sánta Ferencnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!