Orsi*** kérdése:
11 éves lány vagyok, tudtok ajánlani valami izgi, vicces könyvet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 20:01
1/25 anonim válasza:
A pöttyös, és csíkos könyvek nagyon jók, anyukádnak biztos van egy tucatnyi csak kérdezd meg. Én nagyon szerettem a Heidi, a Twist Oliver a Pál utcai fiúk, Olyan mintha nővérek lennénk, című könyveket.
2/25 anonim válasza:
Sue Townsend - Adrian Mole titkos naplója
3/25 essz terr válasza:
próbáld meg a pöttyös könyvek közül a Piroskák összeesküvését,én 13 évesen olvastam és rengeteget nevettem rajta,Meg Cabot könyveit is ajánlom én is ennyi idős koromban olvastam és nagyon tetszett :)
4/25 anonim válasza:
Leiner Laura:Szent Johanna gimi
6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!:)
2012. szept. 25. 19:19
7/25 teilor válasza:
Még a tükörváros titka -is nagyon jó mondjuk én 12 éves vagyok de szerintem nagyon jó könyv ajánlom hogy olvasd el!! :D
8/25 anonim válasza:
Meg Cabot : A neveletlen hercegnő naplója.
9/25 rejtőke válasza:
Nógrádi Gábor összes könyve, ugyan így Böszörményi Gyula is
10/25 anonim válasza:
Első válaszoló! Én is olvastam már a Heidit, a Twist Olivért,és a Pál utcai fiukat is és tényleg jók, de a Twist Olivér mióta Vicces???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!