Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 11 éves lány vagyok, tudtok...

Orsi*** kérdése:

11 éves lány vagyok, tudtok ajánlani valami izgi, vicces könyvet?

Figyelt kérdés

2012. szept. 24. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Harry Potter sorozat

Tolkien: A babó

2012. szept. 28. 10:11
 12/25 anonim ***** válasza:
én 11 évesen például nagyon szerettem a fiúk kizárva! könyveket, szerintem bármelyik kötete megfelel mindkét kikötésednek.(: most 13 vagyok és megint kedvet kaptam, hogy olvassak belőlük, úgyhogy szerintem fogok is :) mellesleg engem is orsinak hívnak ^^ egyébként milyen hosszút szeretnél? mert a sorozat különkiadásai 200-250 oldalasak azt hiszem, a többi pedig rövidebb... ettől függetlenül nagyon ajánlom a különkiadások közül a pálmafa és cukorhót, vagy a csókkeksz és spagettidilit :))
2012. szept. 29. 14:56
 13/25 A kérdező kommentje:
nekem mindegy hogy milyen hosszú lehet 1000 oldalas is egyszer csak ki olvasom..:) a lényeg hogy jó legyen!! :))
2012. szept. 29. 19:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Titok - én most azt olvasom és nagyon tetszik
2012. szept. 29. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:

Catherina Jinks - Anonim vámpírok klubja. Én anno 4.-ben olvastam (most 6.-os vagyok), és nagyon tetszett. Tegnap megint kölcsönkértem az osztálytársamtól.

Amúgy, én olyan keleties lány vagyok, és nagyon szeretem az ilyen életrajzi könyveket. Pl.: Egy gésa emlékiratai, Tízezer könnycsepp, A barackfapavilon titka. Nagyon szépen vannak megfogalmazva.

Akkor még a Lauren Kate - Fallen könyvsorozatot tudnám még mondani, de én nem nagyon kedvelem. Az eddig megjelent 2 kötetnek az eleje ( úgy kb 200-250 oldal inkább ) nagyon unalmas, bár ezt mindenki maga döntse el.

Az a baj, hogy elveszik a gyerekek kedvét az olvasástól a tanárok, a sok "kötelező" miatt. Az olvasást nem lehet erőltetni. Amúgy is, ki kíváncsi arra, hogy melyik bunkerből dob homokgolyót egy gyerek a vezérre? (Pál utcai fiúk) Nem tudom, hogy pontosan erről szól-e, de valami hasonlóról. Régen olvastam már...

12/L

2012. szept. 29. 20:13
 16/25 anonim válasza:

Gerald Durrell könyveit ajánlom, pl. a Családom és egyéb állatfajták címűt. Nagyon humoros.

De Montgomery Váratlan utazása is nagyon jó, bár kevésbé vicces. :)

2012. szept. 30. 07:43
 17/25 anonim válasza:
Én annak idején oda voltam a Karl May könyvekért, különösen a Winnetou tetszett. Ezenkívül tetszett még Tom Sawyer kalandjai, és ajánlhatóak Fekete István állatos regényei.
2012. szept. 30. 08:46
 18/25 anonim ***** válasza:

Cressida Cowell: Így neveld a sárkányodat! sorozatát. Nagyon vicces, és teljesen más, mint a film. :)

Illetve Arthur Ransome-tól a Fecskék és fruskák sorozat tagjai tudom ajánlani, a többit már nagyjából mondták. De Thomas Brezina RÉGI könyvei is nagyon jók, pl.: A bajorvirsli-vámpírok éjszakája. Ó, és Anthony Horowitztól az Alex Rider-sorozat (bár abban több az akció, mint a humor), vagy a Sólyom gyémántja sorozat, na, az nagyon vicces. :)

2012. szept. 30. 17:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Fiúk kizárva, Szent Johanna Gimi,hűvös Völgyi Suli,Cicus és a büdös macskák háborúja, Segítség ember!,Helka esetleg Geronimo Stilton. Nem vagyok egy bajnok olvasó de ezeket még én is élveztem (élvezem).
2012. nov. 21. 19:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Tini vakáció izgalmas de viccesnek nem mondható
2012. dec. 29. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!