Szerintetek hany evesen lehet elolvasni a Titkot?
nem éri meg. végülis elolvashatod, de maradj a realitásnál...
én is olvasgattam ilyeneket ilyen idős koromban, de nem érte meg szerintem.
felesleges volt az egész. most áttértem a Dalai Láma könyveire. eszméletlen jól írja le a történeteket. nem a buddhizmusról szól, hanem Tibetről, és saját történeteket is elmesél. emellett szeretem még a filozófiát is.
én reál és humán keverék vagyok. a jó kémia és biosz könyvek aranyat érnek :)
16F
El is olvashatod, meg meg is nézheted. Szerintem megérted. Meg van? átküldhetem ha gondolod.
Amúgy nekem nagyon sokszor bejött. Pl.: iszonyú régen akartam egy bikakoponyás nyakláncot, de mindenhol ezüstöt találtam 10 ezer felett. Egyszer véletlenül bementem egy üzletbe és egy vas volt 2 ezer forintért. Nincs vele semmi bajom, nem színeződik el és imádom. Most meg kerestem már szeptember óta csizmát télre. Nagyon nehezen találok, mert western stílusban öltözködöm és nem veszek fel bármit. M csak úgy benéztem egy boltba és szinte megszólalásig hasonlít arra amit elképzeltem magamra. : )
Szerintem elolvashatod, elég primitív elmélet. Biztos, hogy megérted.
Csak ne nagyon lovald bele magad, az egésznek nincs sok realitása. Én egy évvel fiatalabb voltam mint, amikor megnéztem a filmet, akkor tök hihetőnek tűnt, tetszett de a világ nem így működik.
17/f
Ha már gondolkozol rajta, szerintem meg is értenéd ;)
Én is olvastam, illetve a filmet is láttam, és bár nem értettem egyet vele teljes mértékben, azért alapból pozitívabban állok a világhoz, és úgy vélem, ezért már megért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!