Joanne Harris : Aludj kislány című regényéhez hasonló könyvet keresek. Tudtok ilyet?
Hát, sajnos nem tudok, de örülnék, ha megírnád, hogy neked mi tetszett a könyvben. (Én végigolvastam, de meg kell mondanom, hogy egyáltalán nem tetszett).
Az írónőnek még volt egy könyve, aminek a tartalma jónak tűnt, gondolom a stílus is hasonló ( A kék szemű fiú a címe)
Ne mondj le, kedves hozzászóló Joanne Harris könyveiről. Ezt a könyvét általában amúgy is az igazi rajongóknak ajánlják, akik mindent el akarnak olvasni Harristől, mivel ez amúgy is a pályafutása közepén jelent meg újra. Ez volt az első könyve, de nem aratott túl nagy sikert, nem véletlenül, és a rajongók kérésére jelentették meg újra.
Próbálkozz a Csokoládéval vagy a Szederborral, mert ezek az igazán Harrises könyvek, és kevés embernek nem tetszenek! :)
Az Aludj kislányhoz hasonló könyvről tudtam, de most sajnos nem jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!