Az Inni és élni hagyni c. könyv való egy 14 éves lánynak?
Szerintem nem való 14 évesnek egy olyan könyv, amiben az egész cselekményt átszövi a szex.. Egy pár része szerintem már ocsmány.. 16 éves vagyok és 1-2 résznél már ott tartottam, h becsukom és ott hagyom.. Nagyon jó lett volna a könyv ha nincs benne ennyi szex.. Minden oldalon volt..
Szerintem olvass mást. De ha annyira vágysz rá, hát olvasd! :)
Én sem javasolnám egy 14-15 éves lánynak, szintén az elég gyakori és elég részletes szexjelenetek miatt. Illetve véres, brutális jelentek is adódnak szép számmal, ami szintén nem szolgálja egy kamaszlány egészséges lelki fejlődését. :) Egyszerűen ez egy ( na jó, több) felnőtteknek szóló könyv.
(Viszont, kedves kommentezők, ne akarjunk már összehasonlítani a Twilighttal minden vámpíros regényt! Jó hogy nem Bram Stoker Drakuláját hasonlítgatjátok az Alkonyathoz! A True Blood első kötete 2001-ben jelent meg, a Twilight 2005-ben, de még ha azt vesszük alapul, hogy Stephenie Meyer mikor álmodta meg a "legendás" 13. fejezetet, az is évekkel később történt, szóval ne tegyetek már úgy, mintha az Alkonyat lenne az első, és az etalon! Totál más a két könyv, ez csak természetes, de hogy melyik tetszik jobban, az egyéntől függő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!