Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Inni és élni hagyni c....

Az Inni és élni hagyni c. könyv való egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

(charlaine harris irta)

[link]

2009. aug. 8. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan elolvashatod!Én is 14 vagyok és elkezdtem,de inkább filmbe nézem.Nagyon jó!!Olvasd el:)Szeptember 20-án már a második kötet is kijön magyarul:)
2009. aug. 8. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem korfüggő egyetlen regény sem. Én pl 6.-ban, 12 évesen olvastam Wass Albert Funtineli boszorkányos sorozatát, ami egy borzasztó komoly regény. Szóval ha úgy gondolod, hogy az értelmiszinted és a világnézeted megfelelő, nyugodtan nekiláthatsz.
2009. aug. 9. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok és most fogom befejezni. Nagyon jó. Talán jobb, mint a Twilight, mert ebbe nem éled bele annyira magad. Mármint én például amikor olvastam a New Moont, akkor teljesen depis lettem, mert annyira beleéltem mgam a storyba. Csak ajánlani tudom a True Bloodot. :)
2009. aug. 10. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
bocs 15. csak félre gépeltem :$
2009. aug. 10. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
én nem ajánlanám. mármint ebben nagy szerepet játszik a szexualitás, és ha még nem vagy elég érett (értelmileg, nem testileg), akkor nem fogod értékelni ezt a könyvet.
2009. aug. 12. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Amúgy a Twilight ezerszer jobb!
2009. aug. 16. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
megdöbbentem néhány részen, mert nekem 15 évesen nem hiányzik egy könyvből a szex,de mivel nem csak erről szól,nem zavaró, nagyon imádom a könyvet.
2009. aug. 27. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
sorozatja van nem?
2009. szept. 28. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem való 14 évesnek egy olyan könyv, amiben az egész cselekményt átszövi a szex.. Egy pár része szerintem már ocsmány.. 16 éves vagyok és 1-2 résznél már ott tartottam, h becsukom és ott hagyom.. Nagyon jó lett volna a könyv ha nincs benne ennyi szex.. Minden oldalon volt..

Szerintem olvass mást. De ha annyira vágysz rá, hát olvasd! :)

2009. szept. 28. 20:58
 10/10 anonim válasza:

Én sem javasolnám egy 14-15 éves lánynak, szintén az elég gyakori és elég részletes szexjelenetek miatt. Illetve véres, brutális jelentek is adódnak szép számmal, ami szintén nem szolgálja egy kamaszlány egészséges lelki fejlődését. :) Egyszerűen ez egy ( na jó, több) felnőtteknek szóló könyv.

(Viszont, kedves kommentezők, ne akarjunk már összehasonlítani a Twilighttal minden vámpíros regényt! Jó hogy nem Bram Stoker Drakuláját hasonlítgatjátok az Alkonyathoz! A True Blood első kötete 2001-ben jelent meg, a Twilight 2005-ben, de még ha azt vesszük alapul, hogy Stephenie Meyer mikor álmodta meg a "legendás" 13. fejezetet, az is évekkel később történt, szóval ne tegyetek már úgy, mintha az Alkonyat lenne az első, és az etalon! Totál más a két könyv, ez csak természetes, de hogy melyik tetszik jobban, az egyéntől függő.)

2010. márc. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!