A Da vinci kód c. könyv való egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 15:22
1/7 anonim válasza:
Persze,de szerintem nem túl értelmes olvasmány.Ajánlanám viszont Robert Merle: Állati elmék c. könyvét,kifejezetten 13-120 éves korig.
2/7 anonim válasza:
Simán olvashatod, de tényleg vannak tőle jobbak.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan el lehet olvasni 13 évesen, és annak ellenére, hogy tényleg van jobb, nekem nagyon tetszett így is, kicsit megmozgatta a fantáziámat, mert nagyon érdekelnek az ilyen vallasi meg okkult rejtélyek és összeesküvéselméletek :)
4/7 anonim válasza:
Én elöbb a filmet láttam és csak uttána olvastam a könyvet. A film jobban megfogott
5/7 anonim válasza:
Én 12 évesen olvastam és nagyon tetszett. Szerintem nyugodtan elolvashatod te is.
6/7 anonim válasza:
Inkább nézd meg filmen. Úgy jobb. Bár a könyvet nem olvastam de sebaj :P 13/L
7/7 anonim válasza:
Érdelkődési körtől függ, engem is nagyon megfogott a világa, de nem mindenki szereti. A filmet érdemes megézni, de csak miután a könyvet olvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!