13 éves lánynak milyen könyv jó?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 14:07
2/16 anonim válasza:
Hát én annyi idősen oda voltam a tiniknek szóló könyvekért(:
Nem jut most eszembe egy könyvcímsem, de ha rákérdezel valamelyik könyvesboltban, biztosan tudnak ajánlani, valami jó kis könyvet:)
5/16 A kérdező kommentje:
Annyit tudok az unokahúgomról,hogy a twilightért megőrül.De az már megvan neki!
2010. máj. 21. 15:17
6/16 anonim válasza:
vöröspöttyös könyveket szeretem:)
14L
7/16 anonim válasza:
Van mostanában egy csomó twighliht koppintás, nézegess azok között. Esetleg vegyél neki könyvutalványt, akkor nem fenyeget az a veszély, hogy már meg van neki:D
8/16 anonim válasza:
Nos kedves gyerekek szeretném fölhívni figyelmeteket, hogy a twilight-saga könyvek, igaz nagyon jók. De 16 évtől ajánlott. Nem akármiért! Mert a 13-14 éves lányok nagyon hajlamosak bele képzelni magukat a történetbe! Képesek álmodozni, elhinni..és nem élik az életüket. Arra a szőke hercegre fognak egész életükbe várni, akit jól megszemélyesít edward cullen. Mániákusak lesznek és túl nagy fanok... ennyi..de ha nem vagy ilyenre hajlamos, akkor olvasd csak el, mert nagyon jó, és ötletes könyv, bár nem a legjobb vámpíros történet...ugyanmár..a vámpírcsillog XD
9/16 anonim válasza:
Meg Cabot, Szabó Magda könyvek, meg a régi pöttyös és csíkos könyvek. Én ezeket szerettem akkor - meg még persze most is.
Ja, és Leiner Laura Szent Johanna Gimnázium című könyvét mindenképp ajánlom, mivel ha 13, akkor úgyis nemsokára tovább kell tanulnia, hátha kedvet csinál hozzá :D
L/17
10/16 anonim válasza:
Ann Brashares:Négyen egy gatyában,1-2-3-4.Katherine Applegate-Zoey görbe utakon.Szabó Magda-Születésnap.Jacqueline Wilson könyvei fergetegesek,nekem a kedvenceim tőle a Lola Rose és a Titkok,ezek tényleg nagyon-nagyon jók.Ja és Patricia Schröder-Barátnőm az ellenségem 1-2.14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!