Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 13 éves lánynak milyen könyv jó?

13 éves lánynak milyen könyv jó?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Meg Cabot könyvek tényleg nagyon jól.

A két Lotti-t is ajánlom.

Vörös Pöttyös könyveket idősebbeknek ajánlanám, mert azok nagy része még nem igazán 13 éves lányoknak való. Ahogy már előttem is írták miért..

Bad Girl vagy mi a neve annak a tini könyvnek.:D Azt is sokan szokták olvasni. De a könyvesboltban/ könyvtárban is szívesen segítenek ,ha megmondod ,hogy 13 éves lány ízlésének való könyveket keresel.:]

Remélem segítettem.

2010. jún. 1. 12:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igen segítettél:)
2010. jún. 1. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Jacqueline Wilson: Lányok a pácban

én ezt tökre szerettem, de az írónak van több könyve is!

2010. jún. 1. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Laura titkos társasága
2010. jún. 25. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
A Szent Johanna Gimivel egyet értek. Olvastam és favorit. :D És a Laura titkos társaságát is olvastam bár azt 9-10 évesen. De attól nagyon jó. És ha szereted a fantasy-t akkor az Álruhás lovag is nagyon jó. Meg a Szívzűrök is. A neveletlen hercegnő naplóját most olvasom, 5. résznél tartok és szintén nagy favorit. Viszont azt ajánlom, hogy az erről készült filmet ne nézd meg! Nagyon kiábrándító! Eddig sok könyvet olvastam már most nem jut eszembe több, Meg amikor megjelent még a Fairy Oak 2. azt hiszem, akkor kezdtem ezt a könyvet. Nekem ez is tetszett. De nagyon sok könyvet olvastam már, nem mindre emlékszem.
2011. máj. 30. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:

- Klikk sorozat

- Bad Girl sorozat

- Beach Girl sorozat

- Hot Girl sorozat

- Szívszűrök sosozat ( Zoey görbe utakon, Jake rájön, Nina nem mondja el, Ben szerelmes, Claire-t rajtakapják)

- Georgie Nicholson vallomásai sorozat (A macskám a családom és a fiúk, stb...)

- A neveletlen hercegnő naplója sorozat

13/L :)

2011. júl. 13. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!