1/12 anonim válasza:
Ugye Robin Cook több könyvéből készült film, de akár az összesből lehetne, szerintem mindegyik fantasztikus lenne.De igazából nagyon sok könyv, amit olvastam és tetszett, abból már van film.
2/12 anonim válasza:
Nagyon szívesen megnéznék egy filmet pl. Száraz Miklós György Ezüstmacskájából, a Lovak a ködben-ből, Fehér Béla Filkójából vagy a Kossuthkifliből.
3/12 anonim válasza:
Sven Hassel könyveiből szívesen látnék egy igényes, színvonalas és profi filmes feldolgozást. Egy film már készült az egyik könyv alapján, de sajnos az semmiképp sem volt jónak nevezhető. :C
4/12 anonim válasza:
az a baj hogy sokból látnánk filmet is, de az nem tudja visszaadni azt amit a könyv kínál nekünk.
5/12 csibebogi válasza:
Becca Fitzpatrick - Hush,Hush
6/12 anonim válasza:
Szerintem W.Golding : A legyek ura című regénye nagyon érdekes film lenne.
De valami más témájút is megnéznék filmbe, mint pl : Alyson Noel : Lúzerek és Bálkirálynők. :)
7/12 anonim válasza:
A legyek urából nem egy film készült, hanem kettő is. 1963-ban Peter Brook, 1990-ban Harry Hook csinált ebből filmet.
9/12 anonim válasza:
Nicholas Sparks több könyvéből is készült film. A napokban olvastam a "Az Őrangyal" című könyvét, és szívesen megnézném, filmben:)
10/12 anonim válasza:
Lorenz konrad a bartimeus trilógia, +egy (így összesen négy könyvből áll a sorozat) nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!