Melyik azok a könyves alakok, szereplők akikkel szívesen megismerkednél, ha lenne rá lehetőséged, ha igaziak volnának?
todd és viola (chaos walking trilógia)
harry potter :DDD
szent johanna gimi szereplői
darren shan könyvek szereplőiű
asszem ennyi:)
Boromirt azért mert olyanokkal volt körülvéve akik különlegesek voltak ő viszont egy egyszerű helytartó volt
Amúgy Vancha Marchot is megismerném mert tök vicces alak :D(DS)
Én szívesen találkoznék a Szent Johanna Gimi szereplőivel, mert nagyon színes emberek. Habár nem nagyon hinném, hogy bírnának.
Az Éhezők Viadalából megismerném Katnisst, mert nagyon hasonlítok rá, vagyis nagyon sok dologban egyetértek vele.
Sőt megismerném az összes általam eddig könyv szereplőjét, mert mind érdekes emberek (vagy természetfeletti lények) és nagyon furcsa, különleges lenne, ha találkozhatnánk.
Mr. Rochester, Mr. Darcy, Rhett Buttler- imádtam őket a könyvekben
Van egy könyv, Az időutazó felesége, annak a főszereplőjável Henryvel. nem tudom a vezetéknevét.
Akkor még Gandalf, Mr. Crepsley.
Scarlett O'hara- lehet hogy sokan nem bírják és sokszor kiállhatatlan, de én akkor is szívesen megismerkednék vele, mert egy hihetetlen erős és céltudatos ember
és igen mint az előttem szóló is említette mindegyik általam olvasott könyvbéli szereplővel szívesen megismerkednék, de ha egyet kéne választani őt választanám
na, vegyes a felhozatal szerencsére, van, aki szinte csak pasikkal ismerkedne...:)
darren shant még nem olvastam, egyre be fogok nevezni
a szent johanna gimi is népszerű, gondolom, inkább tiniknek
én atticus, jem és scout finch-el, valamint aron és caleb (trask)
Mr. Darcy, Rhett Buttler,Gyilkos Elmék könyvekből: Gideon,Hutch.
HPből:Lockhart( úgy megszaggatnám.:) idegesítő volt...) , Dumbledore(mert a kedvenc szereplőm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!