Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Neked hány nap/hét, amíg...

Neked hány nap/hét, amíg elolvasol egy könyvet?

Figyelt kérdés

Egy "átlagos", mondjuk 400 oldal körüli regényt.

Nem csak az olvasás gyorsaságára gondolok, inkább arra, hogy a napi teendők mellett mennyi idő marad a könyvekre.

2012. okt. 10. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A könyvtől függ, na meg időtől. Ha van időm, hogy leüljek és 2-3 órát olvassak, akkor 2 nap is kivégzem a 400 oldalas könyvet. Ha több időm van, akkor egy délután megvan.

Mondjuk az Elfújta a szelet, ami crika 1100 oldal, azt 3 nap alatt olvastam, de akkor éjjel.nappal.

2012. okt. 11. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek olvasni, és pár nap alatt, max egy hét alatt ki tudok olvasni egy "átlagos " regényt. :)

Általában esténként olvasok, de ez függ attól, hogy d.u. sokat tanultam -e meg stb, mert akkor már fáradt vagyok, szemem sem bírja már annyira.

2012. okt. 11. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a kedvem, meg, hogy mennyi az időm. Ha nagyon belelendülök akkor egy nap. De volt, hogy egy 300 oldalas könyvön 1 héten keresztül kínlódtam, mert napi 1-2 fejezet ment és csak este olvastam. De ha tanulás, suli, lógás mellet olvasok, akkor olyan 3-5 nap.
2012. okt. 11. 19:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is 1 naptól 1 hétig terjed általában, de még az is közre játszik, hogy mennyire nehéz, vagy mennyire érdekes a könyv. Ha nagyon tetszik, de könnyed, izgalmas olvasmány, ahol az események a lényegesek, akkor nem tudom letenni. Ha meg elgondolkodtató, akkor van, hogy pár oldal után úgy érzem, le kell tennem, és "megrágni" az olvasottakat. :)
2012. okt. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!