Neked hány nap/hét, amíg elolvasol egy könyvet?
Figyelt kérdés
Egy "átlagos", mondjuk 400 oldal körüli regényt.
Nem csak az olvasás gyorsaságára gondolok, inkább arra, hogy a napi teendők mellett mennyi idő marad a könyvekre.
2012. okt. 10. 23:15
2/14 anonim válasza:
Kedvtől függ általában.
Pl. Kardok viharát kb. 1200 oldal 1 hét alatt, de mondjuk most egy rövidebb könyvhöz 3 hét is kellett így egyetem mellett.
4/14 anonim válasza:
VAn,hogy este elkezdem a könyvet,és reggelig olvasom. A Millennium trilógiát nem egészen három nap alatt nyomtam le. Értelemszerűen nem aludtam valami sokat...Nappal dolgozom,háztartást vezetek,gyerekem van,de az éjszakák ilyenekre valók.
5/14 anonim válasza:
Feljelentelek titeket a gondolatrendőrségen! Nem tudtátok, hogy könyvet olvasni illegális? Gondolatbűnözők! Hívom a tűzőröket nyomban.
6/14 anonim válasza:
Általában három nap alatt elolvasom.
Időt mindig szakítok az olvasásra.
7/14 anonim válasza:
Nekem függ attól is, hogy menyire van kedvem hozzá. De ha mondjuk egy délután sok időm lenne, akkor ki tudnám olvasni estéig. Ha nem, akkor 2, max. 3 nap. :)
9/14 anonim válasza:
Én csak 14 éves vagyok játék függő :D
És egy átlagos 400 oldalas könyvet úgy 2-3 nap alatt olvasok ki úgy hogy tanulok,és foglalkozom a barátnőmmel!
10/14 anonim válasza:
egy rövidet: úgy 2 nap alatt, egy hosszút: egy vagy két hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!