Suzanne Collins: A kiválasztott (kérdés lent, aki olvasta)?
1. Ott van az a rész, amikor Boggs meghal, de előtte azt suttogja Katnissnek, h "Ne bízz bennük! Ne menj viissza! Öld meg Peetát! Tedd meg, amiért ide jöttél!" Mert a többiek visszafordulnának, de Katniss nem, mert meg akarja ölni Snow-t...Ezt Boggs mégis hogy érti?? Mért ölje meg Peetát, és kiben ne bízzon?
2. A kivégzésen miért lövi le Coin-t, Snow helyett?
3. Miért engedik ezután el?
Az 1. kérdésedre meg: Azért ölje meg a Peetát mert akkor ő ölné meg a Katniss-t. A többibe nem vagyok tuti azt inkább le se írom... :D
A 2. kérdésedre a válasz: Azért lövi le Katniss Coint mert ő ölte meg a hugát, ő csinálta azt a bombát, és azért robbantotta fel a gyerekeket hogy azt is a Snow-ra kenje. Vagyis ő is elég piszkos lapokkal játszó ember ha hatalomra kerül nem történne túl sok jó
A 3. kérdésedre a válasz: Szerintem azért mert nem akarják a nagy hőst kivégezni, az nem segítene a hatalom megtartásában, hiszen ő a forradalom jelképe, és ha megölnék az azért kicsit fura lenne. Ezért azt mondták, hogy begolyózott. :D
Már régebben olvastam, ezért 1. Kérdésre nem tudom a választ
De másodikban azért lövi le Coint, Snow helyett, hiszen, ha nem ölné meg, akkor megint újra kezdődne a viadal o.O
Bocs ha már nem aktuális, de Coint azért öli meg mert az meg akarja szavaztatni hogy legyen viadal a kapitóliumi gyerekekkel. Ezt pedig Katniss nyilván nem akarja.
És azért engedik el mert újabb forradalomhoz vezetne ha megölnék a lázadás "arcát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!