Kiderül a könyvből hogy miért választotta Peetát Gale helyett?
Köszönöm, hogy lelőtted a poént.
Én még nem olvastam a harmadik részt, és szerettem volna a könyvből megtudni. Erre tessék...
A harmadik rész végén meg lesz magyarázva :)
és a 3. válaszolónak annyiban igaza van, hogy lehetne valahol jelezni, hogy SPOILERes a kérdés. Velem is előfordult már, hogy egyik kedvenc könyvemmel kapcsolatban kérdeztek ilyesmit... Hát nem volt túl kellemes...
3. válaszoló: Dettó.
Pedig én Gale fan vagyok!!! -.- -.- -.- -.-
Az előttem szólóval teljesen egyet értek :D XD mit bosszankodtok, hogy jahjjj úúú basszus.... most lelődted a végért.... XD basszus akkor minek kattintottatok a kérdésre? :D vagy azt is egy láthatatlan rosszakaró tette :D ????? -.-
Amúgy én a könyvben egyet értek a választással... a filmben... hát ... nem fogok :(
Kedves utolsó válaszolók!
Kiderül a könyvből hogy miért választotta Peetát Gale helyett? - ez a kérdés. Nem kell rákattintani, ezt a kérdést mindenki láthatja, és már maga a vastagbetűs rész is lelövi a poént, vagyis azt, hogy Peetát választja Katniss helyett. Gondolom, erre értették, hogy "lelőtte a poént".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!