Kiderül a könyvből hogy miért választotta Peetát Gale helyett?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert még nem olvastam a 3.-at és kíváncsi vagyok hogy kiderül-e.2012. ápr. 11. 19:09
11/16 anonim válasza:
Utolsó.... ehhmm.... elképesztően hülye vagyok, elnézést, teljesen igazad van..
Nem olvastam el figyelmesen a kérdést.
12/16 Mia_may válasza:
MERT AZ ÉRZÉSEI PEETÁHOZ HUZZÁK INKÁBB???? :DD
13/16 anonim válasza:
Azért mert Gale-lel egyetértenek szinte mindenben pl.: Kapitólium ellenesek meg ilyenek és ez jó meg minden de Peeta mindig megnyugvást visz az életébe és bármilyen rossz helyzetben higgadt tud maradni és ez ugye hiányzik Katniss-ből ergo Peetaával kiegészítik egymást míg Gale-lel ugyanolyanok :)
14/16 Sophie-Mila válasza:
Csak azért választja Peetát, mert ő maradt ott vele, amíg Gale lelépett a 2. Körzetbe -.-" Ergo éppen Peeta volt kéznél
15/16 anonim válasza:
nem pontosan idézem, de leírja, hogy neki Peetára van szüksége hogy túlélje, nem a Gale lelkében levő tűzre, mert abból neki is van elég.
amúgy én is Gale fan voltam de... hát egy s.ggfej lett. oké,részben meg lehet érteni, csakhát mégis... én is Pettát választottam volna neki
16/16 anonim válasza:
meg annak a bombának ami megölte Primet Gale is benne volt a tervezésében, és bár nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt, de Katniss már mindig erre fog gondolni Gale-lel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!