Az éhezők viadal 3. részében, a Kiválasztottban hogy hal meg pontosan Prim?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 18:37
1/14 Vida válasza:
felrobbantják azt a helyet ahol éppen volt
2/14 A kérdező kommentje:
köszii:)
2012. ápr. 22. 19:37
3/14 anonim válasza:
Arra a helyre, ahol volt bedobnak egy csomó ejtőernyőt, olyat, amiben a segítség szokott lenni, mindenki hozzá akar férni, de a következő pillanatban az ejtőernyők felrobbannak. Nem tudni pontosan, hogy kinek a bombái voltak ezek, az is lehet, hogy Beeteé és Galeé(?), senki nem tudja így, hogy kik is ölték meg őket.
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:))
tegnap már végig is olvastam ugyhogy már tiszta a kép:)
2012. ápr. 23. 20:28
5/14 anonim válasza:
Nem azért, de ez a kérdés egy óriási spoiler. Például nekem is, mert még nem olvastam a 3. részt. :) Legközelebb a részletezésre tartogasd az ilyesmiket.
6/14 anonim válasza:
ATYAISTEN, írd már ki elé, hogy spoiler!!! vagy ne a kérdésben, hanem csak alatta fejtsd ki! ez nem igaz.
7/14 anonim válasza:
NEM IGAZ MÁR..nem gáz ez egy kicsit?? nem kell rákattintani..majd mindenki azzal fog foglalkozni, hogy nehogy valaki, aki még nem olvasta megtudjon előre valamit?? azt kérdez meg, amit akar..
8/14 anonim válasza:
Kedves 20:17, ezt most gondold végig még egyszer. Vajon mi lehet a spoiler, ha nem kattintunk rá a kérdésre és nem olvassuk el a kommenteket? Hmmm.
9/14 anonim válasza:
Gondoljam végig még egyszer? Hmmm. Szerintem te is, kedves 23:01, mert az oké, hogy nem tudhatja előre, de az utána következő szentségre senki sem kiváncsi. Téged talán csak az érdekelne, hogy "hú, nehogy valaki most előre megtudjon valamit!!:O" ez égbekiáltó gyökérség..
10/14 anonim válasza:
Jó, azért nem lett volna olyan nehéz odaírni azt a 7 betűt a kérdés elé, hogy spoiler...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!