Mien könyveket ajánlanátok? 14/L
Az előző által ajánlott könyv kriminálisan jó, és megtudhatod belőle, hogy a "mien" szót LY-nal írják...
Egyszerűen fantasztikus, nem?
Amit az első ajánlott, tényleg fergeteges és izgalmas.
James Redfield: A mennyei prófécia
Jack London: Aranyásók Alaszkában
Robert Kenneth: Az északnyugati átjáró
Cseh Tamás: Hadiösvény
Szentiványi Jenő: A kőbaltás ember
Kate Mosse: A kripta
(Nem értem, hogyan is jutott eszedbe a Twilight, hiszen az nem kalandregény, hanem romantikus regény.)
Krimi: Harlan Coben regényei: Az erdő, Senkinek egy szót se.
A legjobb krimiíró.
kalandregény: Karl May regények, régi Delfin könyvek (nem viccelek!!!)
Én ajánlom Leslie L. Laurence regényeit, nagyon izgalmasak. Bármelyiket megveszed, mindegyiket imádni fogod. :)
De olvastam még Nevada Barr : 13 és fél című könyvét, nagyon meghökkentett, ez egy pchio triller, ajánlom, hogy olvasd el. ;)
"kalandregény: Karl May regények, régi Delfin könyvek (nem viccelek!!!)"
Én is ajánlom ezeket. Minden korosztálynak jók. Én ennyi idősen olvastam végig az összes, vagy majdnem az összes indián könyveket.
Delfinkönyveken nőttünk fel.
Küldök egy-két könyvet, amit én szerettem olvasni:
Először is a Winnetou I.IV. kötete.
Alexandre Dumas minden könyve jó, és itt sem fogsz unatkozni, garantálom.
Monte Christo gófja:
Tudom, hosszúnak tűnik, de ha szeretsz olvasni, akkor nem fogod tudni abbahagyni.
Itt megtalálható a krimi, a kalandregény, a romantika, amit csak akarsz.
Ez is egy jó könyv, lányfejjel az egyik kedvenc könyvem volt és most is nagyon szeretem.
Thomas Mayne Reid: A fej nélküli lovas
Itt olvashatod a Delfin-könyvek címét, amit az egyik válaszoló nagyon jól tette, hogy ajánlotta.
Válogathatsz belőlük, ha beírod az íróját és a címét, előfordul, hogy megtalálod a Pdf-jét, vagy le tudod tölteni.
Kellemes keresgélést és jó olvasást!
Lehet, hogy téged ezek a könyvek nem érdekelnek annyira,de azzal a szándékkal tettem ide fel őket, hogy talán találok olyanokat, akiknek örömet tudok velük szerezni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ki kell javítani magam:
"összes indián könyveket".
helyesen:
összes indián könyvet
"amit az egyik válaszoló nagyon jól tette, hogy ajánlotta."
helyesen
amit az egyik válaszoló nagyon jól tette, hogy ajánlott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!