Milyen könyveket ajánlanátok nekem?
Igazából vámpírosra,halhatatlanra gondoltam.. Vagy még olyan félelmetes esetleg misztikust is elfogadok.. A vörös pöttyös könyvekből is írhatnátok párat. :) Mert új vagyok a könyvek világában de ezek tetszettek meg..
Olvastam: Stephenie Meyer - Alkonyat /csak az elsőt,de a többit is fogom./
Alyson Noel - Evermore
És félretettem Böszörményi Gyula - 9..8..7 és 6..5..4 című könyveit..
Annyi kérésem lenne hogy lehetőleg fiataloknak való legyen,és fiatalok legyenek benne..:)
Misztikus: Lenyűgöző teremtmények. nagyon jó! most készül belőle a film is :) , Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. ez is marha jó könyv! :) ebből is most készül a film :)
vámpíros: Vámpírnaplók,, Evernight,, Inni, és élni hagyni,, Legenda vagyok (van belőle film is),, talán még a Vérvonal. Ezek is mind nagyon jók :)
Félelmetes(de nem annyira, és nagyon jó): Eljövetel
Ajánlom: (nem nagyon misztikusak, vagy vámpírosak, vagy félelmetesek... de nagyon jók, és mivel új vagy a könyvek világában :D)
- Szent Johanna gimi
- Lúzerek, és bálkirálynők
- Az éhezők viadala
- Csitt csitt
- A mennyország várhat
- 13 okom volt
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Az alkonyat könyvek után ezt ajanlanám) Vagy helyette))
Dean R. Koonzt:
1. Éjfél (nagyon-nagyon...)
2. Ősellenség (szintén nagyon-nagyon)
3. Téli Hold (hát ez is:)
4. Eljövetel
5. Virrasztók
6. Hideglelés (ez nem misztikus, inkább pszciho-thriller, de nagyon jól ír a csávó)
7. Rejtekhely (ennek a végén van egy hatalmas csattanó)
Becca Fitzpatrick: Csitt csitt, Crescendo, Silence
Vavyan Fable (Molnár Éva): Varázscsók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!