Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem jó könyveket?

Ajánlanátok nekem jó könyveket?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek olvasni, de most kedvet kaptam hozzá. Szeretnék egy igazán jó főképp "csajosabb" könyvet elolvasni. Lehet romantikus, erotikus, izgalmas, a lényeg hogy jó története legyen.
2012. aug. 16. 19:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jane Austin: Büszkeség és balítélet
2012. aug. 16. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Minden csajnak ezt ajánlják:

Szent Johanna Gimi

Vagy ha csak most kezded az olvasást és mindenféle szar bejön akkor Twilight és 50 Shades of Grey.

2012. aug. 16. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia :) én ezeket ajánlom:

A burok - [link]

Éhezők viadala - [link]

Az imádott Jenna Fox - [link]

meg persze ott vannak a klasszikusok is Pl: Jane Eyre, Büszkeség és balítélet, amiket ugyanúgy imádom mint a fentieket, de nem hiszem, hogy te most ilyesmiket keresel :) bár.. ki tudja? :D Jó olvasást!

2012. aug. 16. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy mennyi idős vagy, de ezek például jó könyvek:

Cecily von Ziegesar: Bad girl-sorozat

L. J. Smith: Vámpírnaplók

Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója

2012. aug. 17. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha már éhezők viadala akkor Battle Royal is, ha érdekel a téma.
2012. aug. 17. 12:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Most három van ami eléggé megfogott, amit ajánlottatok,a Bad Girl, a szürke ötven árnyalata(azt eddig is el akartam olvasni) és a Büszkeség és balítélet,evvel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy láttam már filmen és nagyon tetszett, a könyv valamivel másabb? 16 éves vagyok különben.

2012. aug. 17. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:

attól függ melyik filmet láttad :) A régebbit ( ez a Colin firth-ös), vagy az újabbat (Kiera knightely-sat). A régebbi teljes mértékben megegyezik a könyvel (szinte szóról szóra, jó szereplőválogatással stb.) Az újabb sűrített a könyvből, de persze ott sincsenek csúsztatások a könyvhöz képest :)

Jah és egyébként az éhezők viadala tényleg nagyon jó :)

2012. aug. 17. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Lakatos Levente-Love Club! :)

Ez nekem nagyon tetszett, erotikus, talán romantikus, nagyon izgalmas és szuper jó a története.

Bár nem ajánlanáém, ha könnyen megbotránkozol történeteken, mert egy súlyos pszichológiai esetű fiatalember elméjébe is betekintést nyerhetünk, aki elég durván bánik el másokkal...

Amikor elkezdtem olvasni én is valami tipikus csajregényre számítottam, romantikával, szexszel, bulizással, de valami sokkal jobbat és izgalmasabbat kaptam.

Én alig bírtam letenni, szerintem próbáld meg :)

2012. aug. 17. 22:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Keira Knightley-at láttam! :) Amúgy most csak úgy filmben hasonló az Értelem és érzelem ami még nagyon nagyon tetszett, ha még nem láttad volna! :)

Köszi, utánanézek ennek is! :)

És ez az Éhezők viadala milyen stílusú?

2012. aug. 17. 23:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Az Értelem és érzelmet láttam :) (pont tegnap néztem meg a régebbit az 1995-ös-et amiben többek közt Alan Rickman játszik) Az újabb pedig megvan itthon :D

Hát hogy az Éhezők viadala milyen stílusú? Hmmm... mire gondolsz? Hát e/1-ben íródik, jelenidő (ami eleinte elég idegesítő volt számomra (első 10-15 oldal) de aztán megszokja az ember.. ) a jövőben játszódik, szóval igazából sci-fi, de tulajdonképp játszódhatna ma is.. nincsenek benne űrlények meg csészealjak stb. :D

Igazából valami kaland könyvnek mondanám, de mégsem.. nem lehet nagyon meghatározni. azt tudom róla, hogy jó :D

Van benne egy kis romantikus szál, de csöpögősnek egyáltalán nem lehet mondani, mivel nem azon van a hangsúly. Bár egy élet-halál küzdelemről szól tulajdonképpen a könyv ( az1. mivel 3 kötetes, és annak is csak a felétől jön az aréna..) mégsem a gyilkosságok meg a vér dominál. Ez egy küzdelem az elnyomás ellen, a Fő körzet, a kapitólium elnyomása ellen. :)) Hát ennyit erről... nem nagyon tudom megfogalmazni :D :)

2012. aug. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!