Ajánlanátok nekem jó könyveket?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek olvasni, de most kedvet kaptam hozzá. Szeretnék egy igazán jó főképp "csajosabb" könyvet elolvasni. Lehet romantikus, erotikus, izgalmas, a lényeg hogy jó története legyen.2012. aug. 16. 19:10
11/12 anonim válasza:
én nem tudok csajos könyvet ajánlani,hamár lány vagyok!
DE az hogy a 'Twiligt az mindencsajnakó' kifejezetten sértő.
Án a helyedben kedves kérdező ilyen baromságot nem olvásnék!
zSenki
12/12 A kérdező kommentje:
Én is az Alan Rickman-et láttam, az újat még nem, de ha megtalálom neten mindenképp megnézem! Köszönöm a segítségedet! :)
Utolsó pedig, köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, bár nem nagyon igazodtam ki rajta, mert tele van helyesírási hibákkal. A Twilight részeit filmen láttam, és ott tetszettek, könyvben is elkezdtem, nem rossz, de nem kötött le, azóta is csak porosodik a polcomon.:D
2012. aug. 19. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!