Ti nem vettétek észre, hogy a Sötét ötven árnyalatában mennyi hiba van? :@
Szóval,rengeteg helyen betűk hiányoznak..ilyen pl. konyában->konyhában, teszi hosszá->teszi hozzá.Meg pl. Meg pl : Dr Grey..holott nem is a Christianról van szó hanem az orvos Greene-ről..Csak néztem a szöveget,hogy most miről maradtam le miért ő a dr?
Szóval a tököm tele van ezekkel a bakikkal..mert így annyira nem élvezhető a könyv,mert van egy -két rész ahol előfordul,hogy nem arról ír akiről akart .El vannak néhol írva a nevek.
Ez most megint a Tótisz hibája?Mert akkor megmondom hova mehet.Emberek tömkelege várja a könyv megjelenését,és ekkora orbitális bakik vannak benne..4000Ft
Ahogy hallottam a Szabadságot is ő fogja fordítani.
-A Film készüléssel kapcsolatban tudunk valamit?
A nyomdai kivitelezés is kriminális, még egy napja sem volt meg a könyv, a negyedénél jártam, és a fólia minden irányból levált a borítóról.
Nekem is ez jutott eszembe: ilyen munkát 4000 ft-ért adni?????
Alföldi Nyomda, Debrecen.
De igen, a kiadó és a fordító is rendesen elszúrta.
Mind a 3-at Tótisz fordítja sajnos.
A fóliám nekem is levált..:@
Volt egy-két baki a Szürkébe is,de ezt a Sötétet nagyon elrontották..
A Szabadságról már nem is beszélek,hisz szerintem jó ha karácsonykor a kezedbe foghatod előbb nem...
Csak így nem élvezetes...Benne vagy a storyba...teljesen beleéled magadat..nekem katarzis komolyan mondom,várom a folytatást...de nem akarok még több mint egy hónapot várni..
Az időpont úgyis megint kitolódik majd:@
Szia, honnan rendelted, vagy hol vetted?
Mert ahonnan én rendeltem onnan gyűrötten küldték ki-.-
Libribe vettem a könyvet,első nap levált a borító...:/
Azért a Szürke jobb minőség..a táskámba hordtam folyamatosan,és még most is jobb állapotban van,mint ez a "vadiúj"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!