Csak én látok rengeteg hasonlóságokat az Alkonyat és az Ötven árnyalat trilógia között?
Mindkettő E/3 személyesben íródott egy lány szemszögéből, aki teljesen átlagos, nem kirívóan szép, de esze az van. De aztán jön az elképesztően jóképű, titokzatos, gazdag férfi, akinek borzasztó titka van, de a lányt ez nem riasztja el, hanem még vonzóbbnak látja tőle.
A férfi az átlagos lányban valami különlegest talál, már az első pillanattól fogva mikor találkoztak.
........stb, stb.
igen, ez azért van mert az írónő eredetileg Bella és Edward történetét írta meg (csak hát egy kcsit másképp mint a megszokott) és a könyvkiadü azt mondta neki h változtassa meg a könyv címét és kiadják.
Persze ez nem 1000%ig biztos, én i csak ezt olvastam.
Utána néztem, és tényleg!:o
köszi:)
"Mindkettő E/3 személyesben íródott egy lány szemszögéből, aki teljesen átlagos, nem kirívóan szép, de esze az van."
Az "esze az van" részel vitatkoznék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!