Mi a véleményetek A Szent Johanna Gimiről?
Nem olvastam, biztos jó könyv
Viszont minden arról a könyvről szól. A Könyvek kategória már nem a régi a sok Szent Johannás kérdéstől.
Viszont kezdd el.
Ja és mielőtt kiírnál egy kérdést:
- A könyvbe l van írva, hogy Virág összejön-e Arnoldal
- A befejező rész februárban jelenik meg
Jó olvasást!
Virág nem fog Arnolddal összejönni.!!!
Nekem a Szent Johanna Gimi az egyik kedvenc könyvem, egyszerűen imádom, és nem tudom letenni. Minden része fantasztikus, kezdd el szerintem te is, biztos vagyok benne, hogy nem fogod tudni letenni ;)
Én már a 7.-et is elolvastam, mégpedig 2 nap alatt, annyira jó volt. :P
A stílusa rossz, a tartalma ijesztően rózsaszín. Összességében nem jó könyv, az ilyesmin felnőni ártalmas... nem ajánlanám. Ezerszer inkább a Neveletlen hercegnő vagy hasonlók.
Reni, a főhős egy megalázkodásra hajlamos, szánalomra sem méltó lány... szinte már könyörög a srácnak, tapad... komolyan megvetendő és ez még csak egyetlen nagy hibája a sok közül...
aki ezzel a lánnyal azonosulni tud, nézzen magába, olvassa újra és jegyzeteljen... így megtudja, a valóságban mivel teszi magát szánalmassá, elítélendővé röhejessé és magányossá (!). Ezt teljesen komolyan mondom.
egyedül csak a "közösség" és a mellékszereplők miatt olvastam, akikért viszont tényleg meg is éri és akik között még az egyik osztálytársamat is felismerni véltem :)
a Kezdet még a többi között sem a legjobb... szerintem a hatodik értékelhetőbb a leginkább... mintha az író az állandóbb hibáin átlendült volna és a rózsaszín vattacukor is elfogyott... maradt a számomra élvezhető rész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!