Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fiúk, ti szívesen olvasnátok...

Fiúk, ti szívesen olvasnátok egy olyan fantasy szerű könyvet, amit nő írt?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondta nekem, hogy a fiúk inkább férfiaktól olvasnak, főleg fiús témákat. A fantasy alatt ne ilyen vámpíros butaságot értsetek, hanem reális történetet, csak nem a mi világunkban, királyokat, háborúkat, stb. Szívesen olvasnátok ilyet? Akkor is, ha az író egy fiatal nő mondjuk? Egyáltalán mennyire számít nektek az író neve/álneve (magyar v külföldi, ilyesmik). Jól hangzik azt felelni, hogy semennyire, de végiggondolva olvastok női írókat (ilyen témában)?
2012. okt. 4. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es

Én is pontosan ugyan ezt írtam :-)))

2012. okt. 6. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:

- Ursula K. Le Guin Szigetvilág c. sorozata a fantasy irodalom egyik legjobbja.

- Margaret Weis-et pedig egészen biztos nem kell bemutatni a fantasy rajongóknak, a Dragonlance világot többek között ő alkotta meg.

2012. okt. 10. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Lőrincz L. László saját nevén kezdette el írni, és mai napig azon jelenteti meg a könyveit KIVÉVE azokat amik az általa kitalált Leslie L. Lawrence nevű szereplőhöz kötődnek. Tehát így is úgy is ír.
2012. okt. 10. 19:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Akkor látom, eltérőek a vélemények a jó könyvekről, de az eredeti témától eléggé eltértünk. Azért köszi mindenki. szeretnék még arra választ kapni, női fantasy írókhoz mit szóltok, és hogy tényleg olvastok-e ilyeneket, vagy mire alapozzátok.
2012. okt. 11. 01:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mi a neme egy írónak, így is, úgy is tud jó történeteket írni, az meg elengedhetetlen, hogy a történetbe belekerüljön egy kicsi az író világképéből. Engem egyáltalán nem zavar a mások általál valamiért oly irritálónak talált romantikus szál sem. Hisz azzal válik a hős sokkal emberközelibbé. A szeretet a legemberibb érzés. Nem hiszem, hogy el tudnék olvasni egy olyan könyvet, amiben ez nincs jelen.

19/F

2012. dec. 1. 11:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a válaszod, ez végül is biztató!
2012. dec. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!