Milyen könyvet ajánlanátok egy 18 éves lánynak? (allul)
Mánuákus Harry Potter rajongó vagyok, imádom a Darren Shant. Szeretem a vérfarkasokat, vámpírokat(bár a Twilight nem jött be sajnos). Szeretem a fantasy témát, ha az nem rugaszkodik el nagyon a valóságtól^^
Olvastam már Fekete Tőr Testvériséget is, az nagyon tuti volt.
18 éves vagyok,a nagyon gyerekes sorozatok nem fognak meg :D
Tudnátok valamilyen jó könyvet, sorozatot ajánlani?
Laurell K. Hamiltontól olvastál már vmit? Ő is vámpíros könyveket írt, elég sok van belőle.
Claudia Gray - Evernight (Örökéj)? Szerintem ez is nagyon jó, szintén vámpíros könyv.
Akkor van még Alyson Noel - Evermore (Mindörökké) című könyve, nekem ez is nagyon megtetszett, alig várom már hogy kijöjjön a folytatása. /ez nem vámpíros ez hasonlít az alkonyatra, de aztán kiderül belőle, hogy az egész nagyon is eltér tőle, nem szabad abbahagyni az olvasását, a halhatatlanok sorozatba tartozik/
Huhh mi van még ×D hát van Anna Rice - Vámpírkrónikák.
Jajj és ki ne hagyjam a kedvencemet George R. R. Martin - Lázálom. Nagyon jóóó könyv :D imádom, engem nagyon megfogott, először nem értettem az elején, hogy mi ez a "nagy hajó iránti rajongás" benne, de aztán megértettem és nagyon jó könyv :D Ez is vámpírokról szól, de nem az a nyálas fajta, ha az Alkonyat azért nem jött volna be, én azt is elolvastam és az is tetszett, de ez a könyv ez k**va jó :D Jó olvasgatást!!!
16/L
Huhh, köszönöm az ajánlásokat! :) megkeresem őket egyesével, és felkutatom a könyvesboltokban :)
másodiknak: azokat már olvastam :D egyébként meg vannak olyanok, akik rövidítettben nyomják, nekik mit mondana? :D
Nem csoda hogy az Alkonyat nem jött be...miköze az Alkonyatnak a vámpírokhoz? Hát nem sok, de akik alig tudnak valamit a vámpírokról azokna ez a "nagy vámpírregény" hát gratulálok...
Amúgy nekem tetszett de nem mint vámpírregény, inkább mint egy elrugaszkodott szerelmes regény...
Bram Stocker Dracula gróf válogatott rémtettei...szerintem remek...19. században játszódik, és akkor is íródott így elég hiteles a kor leírása...de a mai ember is tökéletesen megérti...nekem is tetszett pedíg fiatalabb vagyok nálad....
Anne Rice könyveit olvastad? Kárhozottak királynője, Interjú a vámpírral, Armand a vámpír Lestat a vámpír....NAgyon jó könyvek, és ezek igazi vámpírok nem alkonyatban hanem a sötétben játnak ha érted ;)
HA színdarabot is szívesen megnéznél, ajánlom a Vámpírok bálját, magas színvonal remek történet kis humor, enyhe borzongás, szép zene ami kell :)
Ha az 1931-es Dracula filmet megnéznéd youtube-n fenn van az egész 74 perc...igaz enm követi pontosan a történetet (a Coppolaféle igen) de Lugosi Béla fantasztikus benne :)
NA van itt még egy könyv:
Nem olvastam de megnéztem a könyvesboltban...a hátulján aféle utalás "kapaszkodjatok Edward és Bella..." NEhéz eldönteni, hogy ez afféle fityiszmutatás az Alkonyatnak...vagy...más....
J. R. Ward-Fekete tőr testvériség is nagyon jó sorozat. 5 része jelent meg eddig és most szeptemberben fog megjelenni a 6. része.
éjsötét szerető
síron túli szerető
megsebzett szerető
életre keltett szerető
feloldozott szerető
megváltott szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!