Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rengeteg otletem van konyvekhe...

Rengeteg otletem van konyvekhez, es kettot mar el is kezdtem, de sosem marad hozza kedvem, hogy befejezzem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Tenyleg sok es alapvetoen jo otlet, de kedvem csak az elso nehany fejezetig van.
2012. szept. 30. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Ez velem is így szokott lenni, egyszerűen csak elmegy a kedvem tőle. Ilyenkor általában megpróbálok új szereplőkkel vagy helyszínekkel kicsit "színesebbé" tenni a sztorit, és akkor több kedvem van folytatni... én is kettőt kezdtem el eddig, az egyik egész hosszú, a másikkal viszont már nem tudok mit kezdeni, pedig az is jól indult... :)

A tieid miről szólnak?

2012. szept. 30. 19:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Az egyik kozepkori, sarkanyokkal gonosz varazslokkal :) ez az amibe tobbet irtam. A masodik pedig gazdag olyan arvakrol akiket azert kinoznak, hogy a gazdag emberek szorakozzanak
2012. szept. 30. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!