Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők Viadala: Haymitch...

Éhezők Viadala: Haymitch kérdés! (többi lent)?

Figyelt kérdés

Attól kérdezem, aki olvasta az Éhezők viadala második részét a Futótűzet!

http://www.youtube.com/watch?v=7mUjssn86h4&feature=BFa&list=.. találtam egy elég élethű videót Haymitch viadaláról, csak azt a részt nem értem, amikor az elején a kiscsaj megpróbál egy fiút lélegeztetni, de nem sikreül, a szőke meg egy baltát vág a fejébe. Kikerestem a könyvből, és minden részlet pontos, csak ezt az elejét nem tudom sehová sem rakni. Nem volt benne a könyvben (160. oldal körül, és ha nem láttad, akkor kérlek nézd meg (kb. 12 perc, nem sok idő). Ha valaki tudja mit akar jelenteni, mondja meg! :(

2012. szept. 30. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ez nem igazi, mindegy, ha viszont az, akkor hozzárakták, láttunk már ilyet, az éhezők viadala 1. rész és film sem stimmel mindenhol. Nincs benne semmi meglepő.
2012. szept. 30. 11:00
 2/6 A kérdező kommentje:
ja hát persze. például a film végén a mutánsokat nagyon elrontották...
2012. szept. 30. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
rajongók csinálták ezt a videót...
2012. okt. 1. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:
lehet. de mondjuk ahhoz elég profi... ha megnézed a végén ott vannak a szereplők, meg egy kis négyzetben a forgatás is...
2012. okt. 1. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
A videó alatt oda van írva, hogy fanvideó ÉV fanoknak ÉV fanoktól. De tényleg nagyon jó lett, kicsit biztos megspékelték plusz jelenetekkel, mert annyira részletesen nem volt szó a viadaláról. :)
2012. okt. 2. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszett :)
2012. okt. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!