Olvasta valamelyikőtök a The Hunger Games (Az éhezők viadala)? (többi lent)
Hogy tetszett? Szerintetek érdemes megvennem? Mi a véleményetek róla?
LEGFONTOSABB KÉRDÉS:
Ebbe a könyvbe: [link]
és ebbe a könyvbe: [link]
mi a különbség?
csak a borító más vagy másról is szól? Ugye a címe és az írója ugyanaz meg a jele is de mégis drágább a második mint az első.
Ma kezdtem el és be is fejeztem - szerintem ebből már lehet sejteni, hogy mennyire jött be.
Szerintem laza, olvasmányos, ami leköti az olvasót, ugyanakkor elgondolkodtató. Több szinten lehet olvasni, és ez tetszik benne. Mondjuk nálam azért a top10 könyvembe nem került bele, de szerintem érdemes megvenni.
Szerintem ugyanannak kell lennie, az árkülönbséget sok minden okozhatja, pl. a papír minősége, a borító stb.
Csatlakozok az előttem lévőhöz, bár én még tavasszal kaptam meg, egy héten három könyvet - azt hiszem ez is magától érthetődő. Egyszerűen letetehetetlen volt, és mire feleszméltem elfogytak a lapok. Gyors sodrású, nincs telepakolva ezer féle nehéz szóval, könnyen rá lehet hangolódni.
A papír minősége és a borító közre játszik valóban, de nálam például két borítja van. Amikor vettem, akkor ment a moziba is, így az első részére kaptam egy amolyan védő borítót, ami úgy néz ki, mint a második képen, az első képen szereplő borító pedig a tényleges, amivel akkor lehetett kapni mikor a film még nem volt készen.
Nekem nagyon tetszett, elgondolkodtatott, de nem volt túl nehéz olvasmány.
A két könyv között tartalmilag nincs különbség, csak a második az az, amit a film megjelenése után adtak ki-drágábban. Jó, vastagabb, mert nagyobb a sorköz, de akkor is felháborító, hogy drágább lett. Én a másodikat még régebben 3000 alatt vettem, most azt is újranyomtatták, 3500 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!