Nektek mi a véleményetek Suzanne Collins Az éhezők viadala c. könyvéről?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 18:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó mindhárom rész. Elgondolkottató, izgi, a végén szomorú. Nem tudom, hogy kérdezted most akarod-e olvasni, vagy már olvastad, de mindegy szerintem jó.
2/6 anonim válasza:
Azt hogy lebilincselő olvasmáy, ami új stílus, viszont ha nagyon lekopaszítjuk az is csak egy embervadászatos, kormánnyal szembe fordulunk történet. A prózja helyenként nagyon jó, helyenként kicsit felszínes, de összességében egy nagyon jól megírt - annál kevésbé átgondolt - történet, ahol bár nincs sok rejtély, mégis leragadsz, lapozol és lapozol, mikor pedig a végére jutsz veszed a kabátodat, hogy megvedd a következő részt.
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszett. Ez olyan „nem lehet letenni”-könyv. Tökéletesen megértettem a főszereplőt, mert neki is van egy húga, akit nagyon szeret és ő is nagyon szereti az apukáját. Különlegessége, hogy megismerhetjük egy valóságshow kulisszatitkait.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy írtatok. Én még csak az első részt olvastam, és mivel mindig is utáltam a valóságshow-at, ezért az a része nem igazán tetszett. A másik ami zavart, hogy senki sem magát adja benne, de a válaszaitok máris jobb színben tüntetik fel a könyvet, úgyhogy mégegyszer, köszi!
2012. aug. 30. 08:50
5/6 Sophie-Mila válasza:
Azért játsszák meg magukat a szereplők, mert csak így tudják túlélni a játékot, vagy ha nem is akkor több eséllyel indulnak, ha sikerül úgy előadni az előre megformált karaktert, hogy a közönség megkedvelje őket (Katniss és Peeta románca), mert ha figyelmesen végigolvastad a könyvet, akkor azért észre lehet venni, hogy egy karakternek leginkább csak az egyik oldalát ismerjük meg. Az elején az interjúknál Cato és Clove is megjátssza azt, hogy nem fél senkitől és semmitől, de amikor Clove - ot megtámadja Thresh, akkor előjön az emberi arca, és amikor Cato szinte sírva könyörög neki, hogy maradjon vele...
6/6 anonim válasza:
Nekem tetszett a könyv. Egyszerűen van megírva, de ezért könnyen olvasható. Visz magával a sztori, egy délután alatt kiolvastam. A történet jól kitalált.
Amúgy a filmben Peeta szimpibb, mint a könyvben, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!